Kehanet Gizli Maden Yaratıkları |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Kehanet Gizli Maden YaratıklarıKehanet Gizli Maden Kehanet Kadim Maden Gizli Maden ve bu madene bağlı olan 3 güçlü bölgeyi size tanıtacağız Gizli maden içerisinde sizleri Goblin canavarları ağırlıkta olmak üzere Yeraltı Kumu Canavarları ve Taş Goblinler bekliyor![]() Zindanların diğer bölgelere istinaden en büyük farkı burada bulunan canavarlar bir önceki bölgelerdekinden daha güçlü ve dayanıklılar ![]() Gizli Maden'e girdiğiniz an sizi 38-40-40-44 seviye canavarlar karşılayacaktır Bu nedenle bu madenlerde hayatta kalabilmek için en az 40-44 seviyeye sahip olmanız gerekmektedir Asla ama asla bu zindanlara tek başınıza girmeyin![]() Kadim Maden 1 Bölge Burada 40-44 seviye canavarlar sizleri yenilgiye uğratmak için Gizli Madene göre biraz daha zorlayacaktır![]() Özel canavar statüsünde yer alan zindan canavarları güçleriyle ve dayanıklılıklarıyla sizleri şaşırtabilir Oysa daha 2 kat yukarıya baş düşmanların yanına çıkmadık bile![]() Kadim Maden 2 Bölgede yine canavar gruplarının alt seviyesi 40 üst seviyesi 45-46 olarak karşımıza çıkmaktadır Vahşilikleri daha da artan bu canavarlar eğer sizi hedef almışlarsa kurtulmanız çok zor![]() Hala hayatta kalmışsanız Kadim Maden 3 Bölgeye ulaşmışsınız demektir Oyun içerisinde " M " tuşuna basarak haritanızın sağında 2 adet kırmızı işaret göreceksiniz Sizi bekleyen güçlü düşmanlarınıza ulaşmak için oraya gitmeniz gerekiyor Kadim Maden 3 Bölgede 44-45-46 seviye yaratıklarla çok kez karşılacaksınız Bu madenlerden hayatta çıkmak için takım arkadaşlarınıza ihtiyacınız olacak![]() Kadim Maden 3 Bölgede başdüşmanlarınız bir ocak bir adette güç kristali Bu iki kötülük besleyicisini koruyan güçlü canavarların olduğunu unutmayınız |
|
|
|