![]() |
İngilizce Şikayet Mektubu |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İngilizce Şikayet Mektubuİngilizce Şikayet Mektubu Nasıl Yazılır İngilizce Şikayet Mektubu yazma İngilizce Şikayet Mektubu örnekleri Dear Madam/Sir, The reason I am writing this complaint letter is that I think the service at your business is not sufficient enough ![]() First of all I saw your restaurant on an web page and came there to see the menu you have written ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I’am looking forward to hearing from you Yours Faithfully (Ad-Soyad) Türkçesi: Sayın Yetkili; Bu şikayet mektubunu göndermemin sebebi iş yerinizin verdiği hizmetin yeterli olmadığını düşünmemdir İlk önce,Lokantınızı internet sayfasında Gördüm ve Yazdığınız menüyü görmek için işyerinize geldim ![]() ![]() ![]() İkinciside Yemek mönünüz anlattıklarınız gibi değil,içinden 1 tanesini bulmak imkansız vede hijyen koşulları insan sağlığı için zararlı Paramı iade etmenizi temenni ediyorum ![]() Sizden haber bekliyorum ![]() Saygılarımla _____________________ Dear Sir/Madam, After returning from holiday I realized that my suit-case was lost ![]() ![]() ![]() Best Regards (Adınız Soyadınız) Türkçesi: sayın yetkili, tatil dönüşünde valizimin olmadığının farkına vardım ![]() ![]() ![]() ![]() saygılarımla |
![]() |
![]() |
|