|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilgiler, bölümü, hava, ile, ilgili, işletmeciliği, sivil, ulaştırma |
![]() |
Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği Bölümü İle İlgili Bilgiler |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği Bölümü İle İlgili BilgilerSivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği Bölümü İle İlgili Bilgiler Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği Bölümü hakkında Bilgi Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği Bölümü Ücreti Ne Kadar Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği Bölümü kaç öğrenci alacak Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği Bölümü Kaç Öğrenci Alacak Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği Bölümü İle İlgili Bilgiler Türk Hava Kurumu Üniversitesi İşletme Fakültesi 2011-2012 eğitim-öğretim döneminde sadece bir lisans programı başlatıyor: Havacılık İşletmeleri Yönetimi (Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği ) ![]() ![]() Bu programda Türkiye'de en hızlı büyüyen sektörlerden birisi olan havacılık sektörünün ihtiyaç duyduğu uzman ve yönetici adaylarını yetiştireceğiz ![]() ![]() ![]() ![]() Öğrencilerimize kazandırmayı hedeflediğimiz bilgi ve becerilerin teorik düzeyde kalmasını engellemek amacıyla, ders içerikleri ve uygulamalarını, staj programlarına ilaveten yurt dışı partnerleri ortak eğitim programları gibi çeşitli unsurlarla zenginleştirdik ![]() Bu şekilde, her başarılı işletmeci adayının sahip olması gerektiğine inandığımız teknik ve soft becerileri, öğrencilerimize kazandıracağız ![]() Bölüme 2011-2012 Eğitim-Öğretim Döneminde kaç öğrenci alınacaktır? 2011-2012 Eğitim-Öğretim döneminde TM-1 puan türünden 12 burslu, 48 burssuz olmak üzere toplam 60 öğrenci programa alınacaktır ![]() Öğrenciler nerede eğitim görecekler? Program Ankara İşletme Fakültesi Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği Bölümünde uygulanmaktadır ve bu programa kayıt olan öğrenciler Ankara Etimesgut Türkkuşu Kampüsünde öğrenim görürler ![]() Programın eğitim ücreti ne kadar olacaktır? Eğitim ücreti 17 ![]() ![]() Bölümde İngilizce hazırlık zorunlu mudur? Programda bir yıllık zorunlu “İngilizce Hazırlık Programı” uygulanır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bölümde burslu olarak okumak mümkün müdür? Burslu program neleri kapsamaktadır? ÖSYM’nin yaptığı sınavda üniversitemize yerleşecek adaylar arasından ilk 12 kişi programa Tam burslu olarak başlamaya hak kazanır ![]() ![]() ![]() ![]() Programda zorunlu staj uygulaması var mıdır? Mezun olabilmek için tüm lisans öğrencilerinin 2 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Programdan mezun olabilmek için kaç kredilik ders almış olmam gerekli? Program toplam 156 krediden oluşmaktadır ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|