Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > ForumSinsi Ansiklopedisi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bilgiler, eğitimi, hakkında, hava, kurumu, türk, üniversitesi

Türk Hava Kurumu Üniversitesi Eğitimi Hakkında Bilgiler

Eski 09-01-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

THKÜ Yabancı Dil Eğitim Öğretim Sınavlara İlişkin Bilgiler

Türk Hava Kurumu Üniversitesinde Yabancı Dil Eğitim-ÖğretimSınavlara İlişkin Bilgi

Türk Hava Kurumu Üniversitesinde (THKÜ) Öğrenim Dili Nedir?

Üniversitemiz lisans programlarında dersler, senato kararı ve Yükseköğretim Genel Kurulunun onayı ile Türkçe ve İngilizce karma olarak verilmektedir Derslerin Türkçe ve İngilizce karma olarak verildiği lisans programlarımızda zorunlu ve seçmeli derslere ilişkin kredi saatlerinin asgari yüzde otuzluk kısmı İngilizce olarak verilmektedir

Yabancı Diller Bölüm (YDB) Başkanlığının Sorumlulukları Nelerdir?

Yabancı Diller Bölüm Başkanlığı, İngilizce Hazırlık Sınıfı ve Fakülte ve Meslek Yüksekokullara bağlı bölümlerin programlarında yer alan İngilizce derslerine ilişkin eğitim-öğretim ve sınav faaliyetlerini yürütür

Türk Hava Kurumu Üniversitesi Hazırlık Sınıfında İngilizce Eğitim-Öğretiminin Amacı Nedir?

İngilizce Hazırlık sınıfındaki İngilizce eğitim

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com