|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilgiler, eğitimi, hakkında, hava, kurumu, türk, üniversitesi |
![]() |
Türk Hava Kurumu Üniversitesi Eğitimi Hakkında Bilgiler |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Türk Hava Kurumu Üniversitesi Eğitimi Hakkında BilgilerTHKÜ Yabancı Dil Eğitim Öğretim Sınavlara İlişkin Bilgiler Türk Hava Kurumu Üniversitesinde Yabancı Dil Eğitim-ÖğretimSınavlara İlişkin Bilgi Türk Hava Kurumu Üniversitesi Eğitimi Hakkında Bilgiler Türk Hava Kurumu Üniversitesinde (THKÜ) Öğrenim Dili Nedir? Üniversitemiz lisans programlarında dersler, senato kararı ve Yükseköğretim Genel Kurulunun onayı ile Türkçe ve İngilizce karma olarak verilmektedir Derslerin Türkçe ve İngilizce karma olarak verildiği lisans programlarımızda zorunlu ve seçmeli derslere ilişkin kredi saatlerinin asgari yüzde otuzluk kısmı İngilizce olarak verilmektedir Yabancı Diller Bölüm (YDB) Başkanlığının Sorumlulukları Nelerdir? Yabancı Diller Bölüm Başkanlığı, İngilizce Hazırlık Sınıfı ve Fakülte ve Meslek Yüksekokullara bağlı bölümlerin programlarında yer alan İngilizce derslerine ilişkin eğitim-öğretim ve sınav faaliyetlerini yürütür Türk Hava Kurumu Üniversitesi Hazırlık Sınıfında İngilizce Eğitim-Öğretiminin Amacı Nedir? İngilizce Hazırlık sınıfındaki İngilizce eğitim |
![]() |
![]() |
|