![]() |
Alemdar Yalçın Biyografi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Alemdar Yalçın BiyografiAlemdar Yalçın Kimdir Alemdar Yalçın Hayatı Alemdar Yalçın,1950 Kayseri Doğumludur ![]() ![]() Alemdar Yalçınİlk ve orta öğrenimini Kayseri'de tamamladıktan sonra İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü'nü bitirdi ![]() ![]() ![]() Alemdar Yalçın1984 yılında Gazi Üniversitesi Gazi Eğitim Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Eğitimi Bölümü'ne yardımcı doçent olarak atandı ![]() ![]() ![]() ![]() Alemdar Yalçın 1989'da Bağdat Üniversitesi Diller Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü'nde misafir öğretim üyesi olarak çalıştı ![]() ![]() Alemdar Yalçın Birinci Körfez Harekatı öncesi 1991'de geri dönerek Gazi Üniversitesi Basın Yayın Yüksek Okulu'ndaki müdür yardımcılığı görevine devam etti ![]() ![]() Alemdar Yalçın Gazi Eğitim Fakültesi'nde Dekan Yardımcısı, Gazi Üniversitesi bünyesinde yeni kurulan Eğitim Bilimleri Enstitüsü'nde Müdür Yardımcısı olarak görev yaptı ![]() Alemdar Yalçın Şubat 2008'de hem Rektör yardımcılığından hem Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanlığından ayrıldı ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|