![]() |
Facebook Duvar Yazıları |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Facebook Duvar YazılarıFacebook Yazıları En Güzel Facebook Duvar Yazıları -Soru çözerken altta cevap anahtarında cevabı görüp görmemezlikten gelerek kendimizi kandırmayı öğrendik biz ![]() -İsviçreli bilim adamlarının yaptığı son araştırmaya göre Türk İnternet kullanıcılarının %96'sı Google'da kendi ismini arıyor ![]() -"Bu Survivor yarışmacıları tuvalet ihtiyaçlarını nereye yapıyorlar acaba?" Diye düşünmeyen bir Türk tanımıyorum ![]() -Yabancıların telefonu kapatma şekli: Okay, by ![]() Bizimki: Tamam canım,oldu görüşürüz kendine iyi bak öpüyorum hoşçakal görüşürüz tamam hadi kapat tamaam ![]() -Sınavları düşünüyorum, kitaplarım kapalı ![]() -Doktorun el yazısı: ﹏﹏ ﹏﹏ ﹏﹏ ![]() Benim gördüğüm: ∮₪₮₩£∮₪₮₩ Eczacının gördüğü: Novalgin ![]() -Sen gittikten sonra tadı tuzu kalmadı hiç birşeyin ![]() ![]() Doğru söyle sen mi aldın tuzluğu? -Her 5 kişiden 10'u matematikten anlamıyor ![]() -Kutu kutu pensenin nasıl elma yediği hala gizemini koruyor ![]() -100 kişiye eski sevgilisi hakkında ne düşündüğünü sorduk, 10 popüler hayvan türü öğrendik ![]() -Rüyamda tam odtü'yü kazanıyordum, alarm odtü ( -Can Bonomo' dansını, apartmanda hareket sensörlü ışığı yakmaya çalışan adamdan esinlendiğini açıkladı ![]() -''Demirden korksaydık Çelik'le evlenmezdik ![]() -Çeliknaz ![]() -Bazı insanlar atasözlerini gerçek anlamıyla alıyorlar ![]() Saman saklayan arkadaşım var ya ![]() ![]() ![]() -Cem Yılmaz -Matematikteki problemler çok saçmadır, hangi insan kuru yemişçiye girip paramın 2 bölü 8 ile fındık almak istiyorum der? -Cem Yılmaz -Kanka gözüm ondan başkasını görmüyor, çok seviyorum onu +Oha gelenlere bak! -Soldaki benim ![]() -Ne kadar güzelsin +Ayy teşekkür ederim -Bi soru sormuştum ama? -Allah kimseye yaptığı espriyi açıklama zulmü yaşatmasın ![]() ![]() -4 kişilik bir ailede 3 dilimlik pasta varsa, "Ben pastayı hiç sevmem" diyebilen tek kişi 'ANNE'dir ![]() ![]() ![]() -Eli kaşınır para gelecek, ayağı kaşınır yola gidicem,kulağı kaşınır biri beni anıyor ![]() ![]() Abi kirlisin iste bi git yıkan gözünü seveyim ya! :f30: -"Hasret Kaldım Gözlerinin Rengine;Artık Çıkar Şu Lenslerini ![]() ![]() -"Süperman'de Uçuyor Ama Kimse Ona Kuşbeyinli Muamelesi Yapmıyor ![]() ![]() ![]() -Tarkan: kurt babamı kim öldürdù kurt:haw haw haw tarkan:hain kostok ![]() -"Adınız" yazan yere adını ve soyadını yazdıktan sonra altta "Soyadınız" kısmını görürsün ya ![]() |
![]() |
![]() |
|