![]() |
Sahibini Arayan Mektup 2 |
![]() |
![]() |
#1 |
su perisi
|
![]() Sahibini Arayan Mektup 2![]() Ergec beni affedeceksin ![]() ![]() Sevgin seni oraya goturecek ![]() Duse kalka ilerleyecegin yollarda,taslar kanatacak ayaklarini ![]() Issiz karanlik ormanlardan gececeksin yapayalniz ![]() Sonra bir bataklik baslayacak gozun alabildigine ![]() Omuzlarina kadar yapiskan camurlara saplanacaksin ![]() Durmadan yagmur yagacak ustune,iliklerine kadar islanacaksin,usuyeceksin ![]() Ahtapot elleri gibi uzun,pis sarmasiklar dolanacak ayak bileklerine ![]() Dort yaninda kara bataklik kuslari donecek ciglik cigliga ![]() Gecmis zamani dusuneceksin ![]() ![]() Batakligin son buldugu yerde zift gibi koyu bir gece baslayacak gecmis gecelere benzemeyen ![]() ![]() Yuruyeceksin,agir agir ilerleyeceksin zamanin ve gecenin ortasinda ![]() Keskin bir ruzgar cikacak,merhametsiz kirbaclar gibi parcalayacak yuzunu ![]() Sonra bir dag yamacina varacaksin,bitkin ve perisan ![]() ![]() ![]() Uzaklarda ciliz bir isik goreceksin ![]() ![]() Fakat sen o isigin oldugu yere hic bir zaman varamayacaksin ve bu gercegi anladigin anda yikilacaksin ![]() Iste o zaman beni dusuneceksin,cektiklerimi,senin icin katlandigim seyleri dusuneceksin ![]() Bulutlar dagilacak ![]() Seni nasil sevdigimi,yucelestirdigimi,nasil o ulasilmaz isik haline getirdigimi birer birer anlayacaksin ![]() Onun icin beni affet demeyecegim sana ![]() ![]() ![]() Karsilasmamiz kaderdi belki ![]() Aci cektigimiz ciledir,bizi birbirimize yakinlastiran,o korkunc umitsizlikler,buyuk caresizliklerdir ![]() Acilarimizi yitirmeyelim ![]() U ![]() |
![]() |
![]() |
|