![]() |
Erkekler Neden İhanet Eder Nasıl Rahat Olurlar |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Erkekler Neden İhanet Eder Nasıl Rahat OlurlarErkekler neden ihanet etme gereği duyar ??? Kimisi önemli değil tek gecelikti der savunur kendini ![]() ![]() ![]() Kimisi aşık olur gözümüzün yaşına bakmadan terkedip gider Kimisi sıkılır aldatır Kimisi heyecan arar kimide farklılık peki hanımlar erkekler neden aldatma ihtiyacı duyar cevaplarınızı bekliyorum Bu Gripin’in güzel bir şarkısı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İhanete bakış açım gün geçtikçe sertleşiyor ![]() ![]() ![]() ![]() Bizi sırtımızdan vuran ihanet, sinsice girdiğinde hayatımıza, biz hala eşimizin koynunda uyuyor oluyoruz çoğu zaman ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İyi de bu erkek milletine rahat batıyor mu da aldatıyorlar ? |
![]() |
![]() |
![]() |
Erkekler Neden İhanet Eder Nasıl Rahat Olurlar |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Erkekler Neden İhanet Eder Nasıl Rahat Olurlarben katılmıyorum cnm eger bir erkegin sevdiği olsun yada eşi olsun istemediği sürece kadınlar ne yaparsa yapsın erkek olmalarına ragmen benim sevgilim var yada eşim var demeleri lazım tamam her erkegin kaçamakları olmuştur ama evlenince yada düzenli ilişkisi olunca bırakan erkekler günümüzde artık azaldı evliyim çoçuklarım var demeden aldatıyor yani ben bu söze katılmıyorum dişi köpek kuyruk sallamadan erkek köpek misali bayan yada erkek ne yaparsa yapsın karşı taraf cevap vermediği sürece sorun olmaz ama veriyosa suçludur ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|