![]() |
Erkekler Neden Sarisin Sever |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Erkekler Neden Sarisin SeverErkekler neden sarisin sever Paris'in saygın üniversitelerinden Sorbonne Üniversite'sinde erkeklerin sarışın kadınlardan hoşlanması hakkında bir konferans düzenlendi ![]() 'Erkekler Sarışın Sever' adı verilen verilen konferansta neden erkeklerin sarışın kadınlardan daha çok hoşlandığına inanıldığı konusu tartışıldı ![]() Organizasyonun başında bulunan ve esmer olan Marie-Camille Bouchindomme tarih boyunca sarışın kadınların en güzel en erotik ve en aptal diye tanımlandıklarını bir kez daha belirtti ve "Sarışın kadınlar erkekler üzerinde cinsel bir arzu uyandırıyor ![]() ![]() ![]() ![]() Marie erkeklerin neden sarışın kadınları tercih ettiği ile ilgili ciddi teorileri olmasına rağmen bunları resmi bir tartışma başlamadan açıklamayacağını söyledi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Erkekler Neden Sarisin Sever |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Erkekler Neden Sarisin SeverErkekler neden sarışınları sever? Ben bu sorunun cevabını bilemem ki! Birincisi, erkek değilim ![]() ![]() ![]() Peki nereden çıktı bu başlık ? İşte bütün mesele bu ![]() ” İyi huylu” benzetmesi, “aklı başında” sözlerini hatırlattı bana ![]() Evet, ben hep aklı başında birisi olarak tanındım, ta çocukluğumdan beri ![]() ![]() ![]() ![]() Ben atasözlerini çok seviyorum ![]() Amerika’yı yeniden keşif etmeyi sevmiyorum çünkü ![]() ![]() Çocukluğumdan beri aklı başında olmaktan sıkıldım ![]() Nedenini bilmiyorum, fakat bütün arkadaşlarım beni müthiş kullanıyordu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Parmak ile gösterilmek, bazen beni çok sıkıyordu ![]() Tabi sadece kestane kafamı suçlamamam gerekiyor ![]() ![]() Baştan yenik olan, yarışta galip gelmeye çalışmak, nasıl korkunç bir yarış olduğunu yaşamayan bilemez ![]() ![]() ![]() ![]() Dağıttım yine konuyu, esas amacım kötü huylu ( kanser vakası gibi ) bir yazı yazmaktı , bakalım başarabilecek miyim! Kendim için yazmak istiyorum … ![]() ![]() Ben kendimi çok seviyorum ve kendim için bir şeyler yapmak hoşuma gidiyor ![]() ![]() ![]() Sabahları iş yerine genelde eşim bırakıyor arabasıyla ![]() ![]() ![]() Ben, sesimi yükselterek: Canım, sen beni dinlemiyor musun? Eşim, uykudan uyanmış sanki, bana doğru döndü ve dedi: Bir şey merak ettim, seni dinlemediğimi fark ettiysen, neden bunu soruyorsun ki! Benim surat bir karış asıldı ve derin sessizliğe büründü ![]() Eşim: Kızma ama…Aklımda o kadar çok iş var ki … Senin konuştuklarını duymadım ![]() ![]() Son cümle faciayı kurtardı, ( yalancıktan da olsa …) Ertesi gün ![]() Sabahları eşim, işlerini düşündüğü için, beni dinlemediğini öğrenmiştim ![]() Ben: Beni dinlemediğini biliyorum, fakat benim konuşmaya ihtiyacım var o yüzden sen dinlemesen de ben yine de anlatmaya devam edeceğim ![]() ![]() Tam o sırada, her sabah olduğu gibi, gazetelerini almak üzere marketin önüne arabasını park eden eşim arabadan inerken gülerek bana: “Tamam canım, sen anlatmaya devam edebilirsin, hatta ve hatta ben gazetelerimi alırken devam et anlatmaya, benim yokluğum seni rahatsız etmesin…” Güler misin ağlarımsın! Meğer duymuş söylediklerimi ![]() ![]() Ya işte böyle, kendi için konuşan, kendi için gülen… kendi için yazan, olabiliyor demek ki… Eşim gazeteleriyle döndü: Ya gerçekten çok merak ettim neydi o çok anlatmak istediğin, seni dinliyorum ![]() Aslında evde herkes benim suskunluğumdan çok korkuyor ![]() ![]() Konu iyice başka yerlere saptı yine, nerede kalmıştık ![]() ![]() Bu sorunun cevabını bilmediğimi söyledim, fakat yine de bir iki tahminde bulunmak istiyorum ![]() Bence erkekler bakımlı ve temiz kadınlardan hoşlanır ![]() İstisnalar da var elbette, örnek mi ? Mesela Bukowski , eserlerinde hoşlandığı kadın tiplerini tarif etmiş: salaş, çorapları yırtık, makyajları akmış…vs ![]() ![]() Iııığğğğğ… ![]() Ben kimsenin diş fırçasını kullanamam ![]() ![]() Erkekler kimden hoşlandığını bilemem ama, ben insanların önce dişlerine sonra tırnaklarına bakarım…Temizlenmemiş dişlerden ve kesilmemiş tırnaklardan çok rahatsız oluyorum…bu da benim gıcık olduğum şeyler ![]() Ne demiştim, erkekler bakımlı kadınlardan hoşlanır, ve sarışınlar daha bakımlı gibi duruyor sanki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kestane kafam ve aklı başında olmak, bir paralellik var gibi geldi o bakımdan böyle bir başlık çıktı ortaya ![]() Kim ne derse desin, özellikle mavi ve yeşil gözleri hep soğuk bulmuşumdur ![]() ![]() Ben insanlara en çok yakışan göz rengi koyu kahverengi olduğunu hep inanmışımdır ![]() Mavi gözler rüzgar esintisini ve soğuk denizi andırıyor, oysa kahverengi gözler güneşin sıcaklığını ve kadifenin yumuşaklığını… Atalarımız ne demiş: Kendini beğenmeyen çatlarmış… |
![]() |
![]() |
|