![]() |
En Güzel Azeri Şarkıları |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() En Güzel Azeri ŞarkılarıEn İyi Azeri Şarkıları Sevilen Azeri Türküleri Öncelikle şunu belirtmeliyim, burdaki şarkılar tamamen Türkiye penceresinden sevilen Azeri şarkılarıdır ![]() ![]() Eğer Azerbaycan'da şu an dinlenen hit şarkıları merak ediyorsanız, Google Azerbaycan sayfasına girip ve azeri mahnı sözleri diye arama yapın ve sorgulamada çıkan sitelerde en çok bakılan şarkılara bakın size fikir verebilir ![]() Dediğim gibi ben Türkiye'de sevilen Azeri şarkılarını paylaşıyorum ![]() ![]() ![]() Bu Gala Daşlı Gala Dağlara çen düşende Galbime gam düşende Ruhum bedenden oynar Yadıma sen düşende Bu gala daşlı gala Cıngıllı daşlı gala Korkaram yar gelmeye Gözlerim yaşlı gala Kızıl gül olmayaydı Sararıp solmayaydı Bir ayrılık bir ölüm Heç biri olmayaydı Bu gala daşlı gala Cıngıllı daşlı gala Korkaram yar gelmeye Gözlerim yaşlı gala Bulağ başı buz olar Üstü dolu gız olar Eğil desmalın götür Ben götürsem söz olar Bu gala daşlı gala Cıngıllı daşlı gala Korkaram yar gelmeye Gözlerim yaşlı gala Ayrılık Fikrimden geceler yatabilmirem Bu fikri başımdan atabilmirem Neyleyim ki sene çatabilmirem Ayrılık ayrılıK aman ayrılık Herbir dertten ala yaman ayrılık Uzundur hicrimden kara geceler Bilmirem ben geldim hara geceler Buruktur hicrimden kara geceler Ayrılık ayrılıK aman ayrılık Herbir dertten ala yaman ayrılık Arzu Kızım Neşe Saçar Gül Çiçek Gülsün Ömrüm Bahar Tek Senin Bu Şen Hayattan Ay Gızım Hoş Gademin Mübarek Ay Menim Arzu Gızım Ay Menim Arzu Gızım Arzu Gızım Ömrümün Yazı Gızım Sevinci Nazı Gızım Arzu Gızım Dağda Duman Pek Gözel Çiğ Çimen Ondan Özel Galbimde Bir Arzum Vay Ay Gızım Hepsinden Sen Gözel Yıldız (Yulduz) Usmanova Dünya Sözüm dinle dünya bir müddet Her gideni ağlatır gurbet Yaş diner mi kendi kendine Sevenler de görür mürrüvet Yaş diner mi kendi kendine Sevenler de görür saadet Dünya dünya, bir gam dünyasın Bazı sahte bazı rüyasın Yalan dünyasın Dünya dünya, kahpe dünyasın Kabul et ki bazen karasın Yalan dünyasın Görse eğer gözlerin gibi Gözlerinde gözyaşı gibi Görse eğer gözlerin gibi Gözlerinde gözyaşı gibi Dünya buysa kin güden dünya Son seferde hep gülen dünya Dünya buysa kin güden dünya Son seferde hep gülen dünya Dünya dünya, gamsız dünyasın Bazı sahte bazı rüyasın Yalan dunyasın Dünya dünya, bir gam dünyasın Kabul et ki bazen karasın Yalan dünyasın Yanlışlara dur diyebilsem Kimdir haksız bir bilebilsem Yanlışlara dur diyebilsem Kimdir haksız bir bilebilsem Eğer birgün gönül gözüyle Mecnun gibi yar diyebilsem Eğer birgün gönül gözüyle Mecnun gibi yar diyebilsem Dünya dünya zalim dünyasın Sene Bele N'oldu Yar Meni attın aygız aygız ateşe Beslemektir aşkını daim feşe Atacaktın meni sevdiğim söyle vazgeçim Doldur aşkı şerbet gibi ver içim Söyle Söyle sene bele n'oldu yar Çağırıram gel haralarda galıpsan Meni terketme yalvarıram yar Meni atma terketme Atacaktın meni sevdiğim söyle vazgeçim Doldur aşkı şerbet gibi ver içim Söyle söyle sene bele n'oldu yar Gözüm yolda kaldı kaldı aygüzel Payı oldu yarpaklar oldu hezel Yollarına baka baka kaldı gözlerim Sene çatsın yüreğimdeki sözlerim Söyle söyle sene bele n'oldu yar Bilirsen Mi Sennen Niye Küsmüşem Bilirsen mi sennen niye küsmüşem Bakmadın üzüme size gelende Ona göre bu dostluğu kesmişem Kem bakarsın üzbe üze gelende Kerem olup men oduna yananam Dostuma dost düşmanıma yamanam Ben arifem işareden kanaram Kelmeni başlayıp söze gelende Şeyda diyer hiç derdimi bilmedin Dost oluban bir üzüme gülmedin Vede verip vademize gelmedin Ne demiştik geze geze gelende |
![]() |
![]() |
|