Yılın en gıcık hazır cevapları |
|
|
#1 |
|
b@ron
|
Yılın en gıcık hazır cevaplarıYılın en gıcık hazır cevapları Mansiyon Hava Yollarında yemek servisi zamanı Hostes en öndeki adama kibarca gülümseyerek sordu:- Yemek ister misiniz efendim? Kendini lokantada zanneden yolcu servis masasına baktı: - Seçeneklerim neler? Hostes yine kibarca gülümseyerek seçenekleri sundu: - Evet veya hayır *** 3 üncü Bir alışveriş merkezindeyiz Yaşlı bir hanım tavuk reyonunda bir türlü istediği kadar büyük bir tavuk bulamayınca, onu izleyen reyon görevlisine söylendi: - Bu tavukların daha büyük olmaları mümkün değil mi? Görevli tonton teyzeye takılmadan edemedi: - Mümkün değil teyze, onlar ölü *** 2 nci Kamyon sürücüsü “dikkat, alçak köprü” ikaz levhasını fark ettiğinde iş işten çoktan geçmişti Olanca hızıyla üst köprüye bindirdi ve orada sıkıştı kaldı Arkasında kilometrelerce araç kuyruğu oluştuktan sonra trafik/kurtarma ekibi nihayet geldi Kurtarıcı işine başlarken polis de gözleri sıkışmış kamyonda, sürücüye yaklaşarak söze girmiş olmak için sordu: - Köprüye sıkıştınız, he? Sürücü canı burnunda homurdandı: - Yo, köprü taşıyordum, mazotum bitti *** 1 inci Trafik kuralı ihlali yapan kimsenin çıkmadığı uzun bir nöbetin sonunda polis nihayet aşırı hız yapan bir aracı durdurdu Sürücü camı açtı![]() Ruhsat ve ehliyetini uzattı Polis ceza makbuzunu cebinden çıkarırken keyifle gülümsedi - Sizi bütün gün bekledim Sürücü nasıl olsa cezamı öyle ya da böyle çekeceğim rahatlığıyla, iç çekerek cevap verdi - Anlıyorum memur bey Elimden geldiği kadar hızlı gelmeye çalıştım ben de Polis, dakikalar süren gülmesi kesilmeyince adama eliyle git, git işareti yaptı ve adam cezadan kurtuldu
|
|
#2 |
|
seyito
|
Cevap : Yılın en gıcık hazır cevaplarıpuhahahaha iyi güldüm valla:D tşkler |
|
|
|