![]() |
Lise Mezunlarını İş Sahibi Yapan Kurslar |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Lise Mezunlarını İş Sahibi Yapan KurslarLise Mezunlarını 4 Bin Liralık Maaşla İş Sahibi Yapan Kurslar İşte Lise Mezunlarını İş Sahibi Yapan 12 Kurs Artık lise ya da üniversite mezunu olmak fark etmiyor ![]() ![]() ![]() Güzellik uzmanlığından bilgisayarlı muhasebeye makam şoförlüğünden lojistik ve tedarik zinciri yöneticiliğine kadar iş fırsatları için en az 2 gün en çok 500 saat kursa gitmeniz yeterli ![]() Verilen ücretler ise 750 TL'den başlıyor, 4 bin TL'ye kadar çıkıyor ![]() ![]() ![]() Güzellik uzmanları için kendi işini kurma fırsatı var Web Yazılım Uzmanlığı: Bu alanda ciddi bir açık bulunmakta ![]() Kurs ücreti: 4 ![]() ![]() Maaş: 1 ![]() ![]() Estetisyenlik ve Güzellik Uzmanlığı: Teorik ve uygulamalı dersler alan katılımcılar kendi işlerini kurabiliyor ya da profesyonel işverenlerle çalışabiliyor ![]() Kurs ücreti: 1 ![]() ![]() ![]() ![]() Stilistlik ve Modelistlik: Perakende sektöründeki hızlı büyüme ve devamındaki eleman arayışıyla birlikte bu kurs programlarına da özellikle lise mezunu adaylar tarafından ilginin arttığı görülüyor ![]() Kurs ücreti: 2 ![]() ![]() ![]() ![]() LOJİSTİK ve Tedarik Zinciri Sertifika Programı: Firmalar, lojistik departmanlarına lojistik ve tedarik zinciri sistem eğitimi konusunda bilgili elemanları istiyor ![]() (Kurs ücreti: 750-1 ![]() Aylık maaş: 750-1 ![]() *FİLO Yönetim Sistemleri Eğitim Programları: Şirketler, araçlarının takiplerinin yapılması, servis ve sigorta gibi hizmetlerin takibi gibi konularda eğitimli adayları tercih ediyorlar ![]() (Kurs ücreti: 750 TL (2 gün) Maaş: 750-1 ![]() Güvenlik talebi artıyor * GÜVENLİK Eğitimleri: AVM ve nitelikli konut sayılarının artmasıyla beraber güvenlik elemanlarına talep arttı ![]() (Kurs: 350-550 TL (90 saat) Maaş: 700-1200 TL) * BÜRO Yönetimi ve Sekreterlik: Lise ve dengi okul mezunu olan herkes katılabilir ![]() (Kurs ücreti: 450-750 TL (14 saat) Maaş: 750-1 ![]() 2 GÜNLÜK KURS YETİYOR * MAKAM Şoförlüğü: THY, Garanti Bankası, Coca-Cola gibi şirketler, güvenli sürüşten ilk yardıma görgü kurallarından acil durumlarda yapılması gerekenlere kadar her türlü psikolojik testlerden geçirilmiş, 'makam şoförü sertifikası'na sahip şoförleri kadrosunda çalıştırıyor ![]() (Kurs: 1 ![]() ![]() ![]() ![]() *ÇAĞRI Merkezi Müşteri Hizmetleri Yetkilisi: Ses tonu ve diksiyonu düzgün, Türkçe'yi akıcı ve doğru konuşabilen adaylar bu sertifika ile çağrı merkezlerinde iş sahibi olabiliyorlar ![]() Aylık maaş: 700-1 ![]() Web tasarımcısını herkes istiyor * BilgisayarlI Muhasebe: Muhasebe branşına ilgi duyan kişiler için açılan eğitim programlarında; muhasebe ve kullanılan programlarlar konularında eğitim veriliyor ![]() Maaş: 850-1 ![]() *GRAFİK ve Tasarım: Görsel iletişim konusunda ilerlemek isteyenler katılabilir ![]() (Kurs: 1 ![]() ![]() *WEB Tasarım: Herkesin katılarak kariyerinde internet iletişimi konusunda katkı sağlayacağı bir eğitim programıdır ![]() ![]() ![]() Aylık maaş: 1 ![]() ![]() (Akşam ) Aylin LÖLE |
![]() |
![]() |
|