Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Hazır Mesajlar & Güzel Sözler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ağır, kısa, mesajlar

Ağır Mesajlar - Ağır Mesajlar Kısa

Eski 09-01-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ağır Mesajlar - Ağır Mesajlar Kısa

Ağır Mesajlar

Ağır Mesajlar Kısa

Yalnızlığım bir çığlıktı, hepiniz mi sağırdınız

Sevme sevsinler sana önem versinler Ağlama ağlat ki kıymetini bilsinler

Herkes oyuncu olabilir ama yönetmen benim İstediğime rol veririm, istediğime yol veririm

Bizi eskiler tanır, yeniler örnek alır, tanımayanlar ise ibret alır

Sen benim için artık sadece filmlerdeki 1 saniyelik figüranlardansın, ben artık hayatıma başrol oyuncusu arıyorum

Senin sözlerin kalbimi acıtsada benim nefretim yetecek sana bunu unutma

Hadi git bensizliğe ben senden çoktan gittim Sensizliklerde mutlu oldum senden uzağım yaşama yakınım

Ben hayatı sevdim senin yerine ben hayata bağlandım senin gibi yalancı yerine

Azrailim sen olsaydın kendimi kendim öldürmek isterdim

Ne aşkına muhtacım ne sözlerine, ben kendimi kendim yaşar, bakarım dalgama sensiz mutluluğumda

Gerçek hayat varsa oda nefes aldığın kadardır, hayata inanmak ise senin gibi yalancıların yapamayacağıdır

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com