Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Hazır Mesajlar & Güzel Sözler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
eski, mesajlar, sözler

Eski Mesajlar Eski Sözler

Eski 09-01-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Eski Mesajlar Eski Sözler

Eski Mesajlar

Kısa Eski Mesajlar

Öyle imalı bakma bana utanıyorum yüzüne bakınca, ben seni saf duygularımla sevdim kıyamıyorum bakmaya

Yanlış Sevgilerin Yanlış Baharında Birlikte olduk Şimdi bahar Ayında Kış Yaşıyor Kalbimiz

İkimizde birbirimizden habersizis sen hangi kalpler içindesin kim bilir ben ise hangi yalnız kalmış duygularıma ağlıyorum seni düşünüp kim bilebilir

Gün Gelir Aklına Düşerim Belki ozaman sadece gülümse geç, sana gülmek yakışıyor beni unutsanda ben gülüşünü unutmayacağım bebeğim

Hançeri vursanda kalbime sözlerinle, sana sesim çıkmaz güzelim

Seni yarınlar için severken eskimiş bir anı oldun hayatımda birden, kaçıp gittin hiç bir sebep yokken

gözlerine bakıyorum ve mutlu oluyorum seninle, seni seviyorum deyince hayat başlıyor benim için bir kez daha

yaşamak seni sevmek demektir, yaşamak sensin, yaşamak işte bu sen ve yaşamak benim için vaz geçilmez 2 şey

Eskileri değil yenileri arıyor kalbim, ama gelen gideni aratır derler ya seni silemiyor gözlerim

Eskimiş Aşk Bestesiyim Senin için Bestemdeki Sözler Aklımda Fikrimde Sen Varsın bebeğim

Benimle Çıksan bu yola Senin Korurum inan Bana

Aşkı Gözlerinde Yaşamak isterim hayatı 2 pLana Atıyorum Seninle, Sen Zaten benim Hayatımsın başka hayata Gerek yok

Seni Hayallerimde Değil Kalbimde Barındırıyorum ve inan bana seni çok seviyorum

Beyaz Bir meleksin sözlerimdeki tek kişisin seni okadar çok seviyorumki sen sadece benimsin

Hayatıma bir damla gözyaşın yeter yeniden canlamam için beni sevdiğini göster hadi yaşart içimdeki sevgini

Sen benim Sonu Gelmeyen Aşk Cümlelerimsin, cümlelerimin hepsi seninle başlar adınla biter aşkım

Yorgun Yıllar Alsada benliğimi benden kalbim herzaman Seninle Masal perim

Kısa Olsada büyük bir aşkdı bizimkisi, ANılara yazdık bütün güzellikleri, şimdi yoksun yanımda hayat boş bana

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com