Erkek Güzin Abla..[Pardon, Abi..] |
|
|
#1 |
|
meLankoLik_asaLet
|
Erkek Güzin Abla..[Pardon, Abi..]Bana yardımcı olursunuz diye size yazıyorum ![]() ![]() Geçen gece işe giderken kocamı her zamanki gibi evde TV seyrederken bıraktım ![]() Arabamla daha 500 metre gitmedim ki motor stop etti Hayli uğraşıp çalıştıramayınca kocamdan yardım almak için eve geri döndüm ![]() Eve girince gözlerime inanamadım ![]() Kocam komşunun kızı ile yatağımızda![]() ![]() Ben 32 kocam 34 yaşında komşunun kızı ise 22 ![]() Biz 10 yıldır evliyiz ![]() Yakalanınca resmen çöktü ve itiraf etmek zorunda kaldı![]() 6 aydır birliktelermiş ![]() Ne yapmalıyım lütfen bana yardım eder misiniz?![]() ![]() Sevgilerimle Ayşe ![]() ![]() Cevap: Sevgili Ayşe; Hava soğuksa hele bu tip kısa mesafelerde motor ısınmadan bastıysan arabalar genelde bunu yapar ![]() ![]() Kaputu aç yakıt borularına şöyle bir bak ezilme çöküntü gibi bir şey varmı ![]() Manifolt bağlantılarını ve karbüratörü gözden geçirt ![]() Eğer bunlar sorunu çözemezler ise sorun yakıt pompasında olabilir Bujilere yeterli benzin gelmiyordur ![]() (Araban tüplü mü benzinli mi dizel mi yazmamışsın) Sanırım yardımcı oldum ![]() ![]() Umarım yoktr
|
|
Cevap : Erkek Güzin Abla..[Pardon, Abi..] |
|
|
#2 |
|
bonsoir
|
Cevap : Erkek Güzin Abla..[Pardon, Abi..]yani oyalanabildiğin kadar oyalan ,eve sakın geri dönme heeee ![]() Doğru !!erkeklerden güzin abla-ağbi olmasss
|
|
Cevap : Erkek Güzin Abla..[Pardon, Abi..] |
|
|
#3 |
|
mltm0.0
|
Cevap : Erkek Güzin Abla..[Pardon, Abi..] süperr
|
|