|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
disk, taşınabilir, xs extra smart 1tb 5400rpm 25 |
![]() |
XS Extra Smart 1TB 5400RPM 2.5" Taşınabilir Disk |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() XS Extra Smart 1TB 5400RPM 2.5" Taşınabilir DiskXS Extra Smart 1TB 5400RPM 2 ![]() XS Extra Smart 2 ![]() Kapasite(Maksimum) 1 TB Arayüz Yüksek Hızlı Usb Sabit Diskin Boyutu 2 ![]() Besleme Kaynağı Usb arayüz üzerinden Usb kablo ile Sürücü Sistemi Windows 98 ve Mac işletim sistemi için var Diğer işletim sistemleri için herhangi bir sürücü yazılımına ihtiyacı yok Donanım Gereksinimleri MAC PC Yazılım Gereksinimleri Windows 98/2000/ME/XP veya daha üst versiyonlar,Linux,Windows 7 Boyutlar 126 x 79 x 17 mm Ağırlık 206 Gr Malzeme Aliminyum ve Mg Alaşımı Üretim Tekniği Mekanik Süreç,Fabrika Çıkışından Önce %100 Performans Testi Dönüş Hızı 5400 Rpm Cache Bellek 8 Mb Usb Var Media Center Yok FireWire Yok E-Sata Yok Ethernet Yok Garanti Süresi 24 Ay Kapasite(Maksimum) 1 TB Arayüz Yüksek Hızlı Usb Sabit Diskin Boyutu 2 ![]() Besleme Kaynağı Usb arayüz üzerinden Usb kablo ile Sürücü Sistemi Windows 98 ve Mac işletim sistemi için var Diğer işletim sistemleri için herhangi bir sürücü yazılımına ihtiyacı yok Donanım Gereksinimleri MAC PC Yazılım Gereksinimleri Windows 98/2000/ME/XP veya daha üst versiyonlar,Linux,Windows 7 Boyutlar 126 x 79 x 17 mm Ağırlık 206 Gr Malzeme Aliminyum ve Mg Alaşımı Üretim Tekniği Mekanik Süreç,Fabrika Çıkışından Önce %100 Performans Testi Dönüş Hızı 5400 Rpm Cache Bellek 8 Mb Usb Var Media Center Yok FireWire Yok E-Sata Yok Ethernet Yok Garanti Süresi 24 Ay Ürünün Resimleri: ![]() ![]() Ürün Özellikleri :
Piyasa Fiyatı - 01 ![]() ![]() 89,90 USD + KDV 196,86 TL |
![]() |
![]() |
|