|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
duysanız, selasını, sevdiğinizin, yapardınız |
![]() |
sevdiğinizin selasını duysanız siz ne yapardınız? |
![]() |
![]() |
#1 |
|
![]() sevdiğinizin selasını duysanız siz ne yapardınız?ßir internet cafe açtık ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bigün internet cafenin yanındaki idda bayisinde duruyorum O sırada yine kapının önünden geçiyordu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ilk defa bi bayanla konuşmuyordum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Günler günleri kovaladı bizim sevgimiz dahada arttı ![]() ßi Pazar günü buluşacaktık ![]() ![]() ![]() ![]() Mesajıma karşılık vermedi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() küsmüştüm ![]() ![]() ![]() ![]() Nereye baksam onu görüyordum ![]() ![]() ![]() ![]() Aradan 1 Hafta geçti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Çünkü selanın sonunda zikredilen isim benim canımdan çok sevdigim kişinin ismiydi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() işin aslını ablasından öğrendim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|