Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Nesil Bilinçlendirme Kampı - Gizli Tehlikeler & Tehditler > Güncel Haber Merkezi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
erdoğana, halifelik, teklifi

Erdoğan'a Halifelik Teklifi...

Eski 02-04-2009   #1
su perisi

Erdoğan'a Halifelik Teklifi...

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Davos’taki çıkışına ilişkin yorumlar dünya basınında yer almaya devam ediyor Ortadoğu Erdoğan'ı el üstünde tutarken, batı "yaptığı yanlıştı" diyor

Lübnan’da yayınlanan Dar ül Hayat gazetesindeki bir yazıda "Osmanlı dirilsin, Erdoğan’ı halife seçelim" dileği dile getirilirken ABD’den Wall Street Journal, "Erdoğan, Peres’e mecazi ayakkabı fırlatarak Türk misafirperverliğine leke düşürdü" diye yazdı

OSMANLI GERİ GELSİN, ERDOĞAN HALİFE OLSUN

Lübnan’da İngilizce de yayınlanan Dar ül Hayat gazetesinde çıkan bir yazıda "Osmanlı geri gelsin, Erdoğan’ı da halife olarak seçelim" dileğinde bulunuldu Gazetede Cihad el Hazin tarafından kaleme alınan yazıda Erdoğan’ın Davos’ta İsrail’in "şarlatan" Cumhurbaşkanı Şimon Peres’e gösterdiği tepkinin Müslümanlar için övünç kaynağı olduğu belirtilerek şu görüşlere yer verildi:

"Davos’ta her yıl karşılaştığım bir Arap işadamı, Erdoğan’ın terk ettiği panelin ardından bana şöyle dedi: Türk Başbakanı beni bir Müslüman olarak gururlandırdı ama bir Arap olarak da utandırdı Olayın ardından görüşümü soran Türk televizyonuna söylediğimi tekrar etmek istiyorum Bir Arap olarak Erdoğan’ı selamlıyorum Osmanlı devletinin geri gelmesini ve Erdoğan’ı halife seçmeyi çok isterdim Teşekkürler Erdoğan"

Yazıda ayrıca Peres’in kendini savunmak için sorduğu "İstanbul’a füze atsalar ne yapardınız?" sorusunun "iğrenç bir zihnin ürünü" olduğu belirtilerek "Türkiye 41 yıldır nereyi işgal etmiş ki oradan füze atılacak" denildi

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com