![]() |
Geç Kalınmışlılklara.. |
![]() |
![]() |
#1 |
zeynoo
|
![]() Geç Kalınmışlılklara..Deli bir fırtına esiyor yine yüreğimin kıyılarında ![]() Çevresinde ne varsa ,darmadağın edip atıyor kuyusuna yalnızlığın bütün parçaları savuruyor yine hoyratça … İşte ben seni tüm bu karmaşıklığın ,onca yalanların içinde tek gerçek olarak kabul etmiş,yüreğimin tahtına çoktan oturtmuştum ![]() Bilemedim aslında bu karmaşıklığın arasında yanlışla doğruyu ayırt edemeyecek kadar aciz olduğumu ![]() Tüm kabuslarım gerçek olmuştu çoktan ![]() Aslında yalan deyip inanmadığım şeylerin doğru;tek gerçek olarak kabul ettiğim seninse yalan olduğunu fark etmekte çok geç kalmıştım ve bunun bedelini çok ağır ödemiştim ![]() Şimdi gidiyorsun işte sana ait olmayan bir hayatı da yanında götürüyorsun ![]() Kim bilir beni darmadağın ettiğin gibi daha hangi yürekleri de darmadağın edeceksin bu anlamsız fırtınanla ![]() Bir gün ,bir gün bende gideceğim buralardan ![]() ![]() Gideceğim çok önemli şeyleri arkamda bırakarak ![]() Seni ,hayatımın üzerine kurduğun o yalan dünyayı ,en önemlisi de yüreğimi ![]() kırk kilide vurup attım yüreğimi okyanusların derinliğine kimse bulmasın diye ![]() Yaşam yorulmadan usanmadan yaramaz bir çocuk gibi koşmaya devam ederken ,ben çoktan elini bıraktım ve arayı o kadar açtı ki yakalamam imkansız ![]() <<< YAŞAMAK İÇİN BEN ÇOK GEÇ KALDIM >>> |
![]() |
![]() |
|