Mektup.. |
|
|
#1 |
|
meLankoLik_asaLet
|
Mektup..BuGÜN sana bir mektup yazmak geldi icimden ![]() ![]() kızmazsın bana değilmi? bağışlarsın değilmi hatam varsa anlatmak isteyipte anlatamadıklarımda ![]() ![]() sanki kaleme geldiğinde ![]() ![]() kelimelere sığdığında hafifliyor hersey oldu bitti ![]() ![]() fakat tüm satırlar o kadar anlamsızki anlatamadıklarımın karşısında ![]() ![]() doldurmaya calışıyorum cümleler arası boşlukları ![]() ![]() başaramıyorum ![]() ![]() hiç birsey seni anlatmaya yetmiyorki ![]() ![]() yetersiz kalıyorum biryerlerde ![]() ![]() biliyormusun isimlerini ezberlemeye çalışıyorum ![]() ![]() hepsini ezberleyemediysemde ![]() ![]() birçogunun manasını içimde taşıyor yaşıyor ve biliyorum ![]() ![]() ![]() Rahman ![]() bağışlayan esirgeyensin biliyorum![]() ![]() kendimi sana karşı cok aciz hisediyorum ![]() ![]() nasıl sükrederim tüm sunduklarına bilemiyorum ![]() ![]() Müheyminsin ![]() ![]() senin eserini![]() ![]() doğayı izlemeyi hissetmeyi o kadar seviyorum ki![]() ![]() ![]() sabah vakti kusların ötüşlerini ![]() ![]() sanki huşu ile zikirdeler![]() ![]() ![]() daldaki tek bir yaprak bile o kadar anlamlı ki seninle ![]() ![]() ![]() Gaffarsın ![]() ![]() her seferinde bağışlıyorsun![]() ![]() kabul buyuruyorsun pişman yürekleri![]() ![]() ![]() Vehhabsin ![]() ![]() bizim namazlarımıza ihtiyacın yok ki![]() ![]() ![]() biz seni bıraksakta sen bizleri bırakmıyorsun![]() ![]() nimetlerinin bilincinde olan şükretmesini bilen kullarından eyle bizleri![]() ![]() ![]() Rezzaksın ![]() ![]() ruhlarımızın gıdası![]() ![]() sensiz ızdırap icindeydim ![]() hepsini biliyorsun![]() ![]() icimdeki o karanlık anları![]() ![]() ölmek ne demektir bilmeden ölmeyi dileğen ahmak ben![]() ![]() ![]() seninle hersey o kadar güzelki ![]() ![]() unutturdun bana herseyi ![]() ![]() kötü olanları ![]() ![]() kin i ![]() ![]() tüm anılar silindi sanki birden ![]() ![]() herşey o kadar manasız kaldı ki birden ![]() ve bir ömür sanki bir anlıktı ![]() sensiz geçen her günüme yanarım ![]() ![]() seni bilmedigim her saniye ızdırabımdır benim ![]() ![]() vicdanımın sesini susturmadığın için kalbimi mühürlemediğin için beni bana bırakmadığın için nasıl teşekkür ederim nasıl şükrederim nasıl telafi ederim ki ben o boşa geçen günleri Fettahsın ![]() ![]() yollar çıkmaz sandığımda ![]() ![]() ümitsizliğe kapılmaya az kaldığında ![]() ![]() nelere kadir değildin ki ![]() ![]() ![]() hangi kapılari açmadın ki ![]() ![]() Semisin ![]() ![]() hep var olduğunu![]() ![]() hep işittigini ![]() hep izledigini ![]() herseyi bildigini ![]() ![]() hissettim![]() ![]() sessizce içimde gizlediklerimi ![]() hic kimseye paylasamadıklarımı![]() ![]() sen duydun![]() sen bildin![]() ![]() ![]() Halimsin ![]() ![]() halim olmasaydın ![]() nice olurdu halimiz???? nasıl dayanırdık öfkene anında cezalandırsaydın bizleri![]() ![]() ![]() ? bir gök gürültüsü bile o denli ürkütürken ![]() ![]() senin öfkene nasıl dayanırdık biz![]() ![]() ![]() ![]() Şekur sün ![]() ![]() ben senin için hiç birsey yapmamışken![]() ben sana layık değilken![]() ![]() sen beni hic yalnız bırakmadın![]() ![]() ben o kadar mahçubumki![]() ![]() Hasibsin ![]() kim ne demis ![]() kim ne düsünür![]() ![]() deli mi derler ![]() uçmuş mu derler![]() ![]() o kadar önemsiz ki artık ![]() ![]() ![]() senin hesabında kaybetmekten korkarım ben anca![]() ![]() amel defterimin solundan verilmesinden![]() ![]() senin azabından![]() ![]() senin razı olduğun kullar arasında yer almamaktır beni korkutan artık![]() ![]() ![]() Mücipsin ![]() ![]() ![]() hic ümid etmediğim şeyler verdin bana![]() ![]() ben bu kadarını haketmemiştim ki ![]() ![]() Vekilsin ![]() hic kimseye inanıp güvenmediğim bir anda ![]() ![]() sen güvenilirdin![]() sen dayandığım tek güçtün![]() ![]() sen yaşama amacım oldun![]() ![]() sen yasamın manası oldun![]() ![]() senin icin hersey feda ![]() ![]() yarı yolda ugurladığım hiç birşeyin hic kimsenin arkasından üzülmem inan![]() ![]() sen bana yetersin![]() ![]() ![]() sen Velisin ![]() ![]() dost arayana sen yetersin![]() ![]() senin rızan icin kurulan dostluklar o kadar güzelki ![]() ![]() diğer dostluklardan o kadar farklı![]() ![]() hiç bir karşılık beklemeden sırf senin için sevmek ![]() ![]() hiç üzülmeden senin adına buğz etmek![]() ![]() hiç söz etmeden ![]() ![]() karşındakinin içindeki yangını anlayabilmek![]() birilerinin beni anlaması![]() ![]() kendimin bile anlatamadıklarımı anlaması ![]() ![]() sen Muhyisin ![]() her dünyaya gelen bebeğin yüzünde senin sefkatinin eserini aradım![]() ![]() her gördügüm cesette senin Mümit oldugunu kavradim ![]() ![]() sen samed sin ![]() ![]() tüm seni bilenler senin cemalini arzulayanlar![]() ![]() senin rahmetini ümid edenler ![]() ![]() gün ve gün![]() vakit ve vakit sana secde ediyorlar![]() ![]() ![]() senden diliyorlar![]() ![]() ![]() Ahirsin ![]() ![]() herseyin fani olduğu bu dünyada sen ebedisin![]() ![]() hersey tükeniyor ![]() hersey bitiyor![]() ![]() tüm dogru diye bağlandıklarım ![]() ![]() bir bir gitti tükendi ve bitti![]() ![]() sen varsın birtek ![]() ![]() birtek sen![]() ![]() ![]() Valisin ![]() günes doğuyorsa![]() ![]() gün batıyorsa![]() ![]() rahmet yağıyorsa![]() ![]() yerdeki yılan sürünüyorsa![]() ![]() bu senin dilediğin icin böyledir![]() ![]() ![]() sen Tevvabsin ![]() ![]() insanlarin birbirine zerre kadar tahammülü kalmadigi bir zamanda![]() ![]() sen tevbeleri kabul edensin![]() ![]() ![]() sen Raufsun ![]() ![]() en büyük şefkat ![]() ![]() bazen hasret kaldığım ana şefkati sanıyordum![]() ![]() taa ki senin şefkatini tadana kadar![]() ![]() ![]() benzer birsey hic görmedim hisetmedim yaşamadim ben![]() ![]() sonsuz bir şefkat![]() ![]() ana sefkatinin kat kat üstünü![]() ![]() inanılmaz![]() anlatılmaz bir his![]() ![]() ![]() ![]() Sabursun ![]() anında helak edip bizleri cezalandırma gücüne sahip olduğun halde ![]() bizlere fırsat tanıyorsun![]() ![]() tevbe etmemiz icin secde etmemiz için anlamamız icin bizleri her gecenin ardından sabaha erdiriyorsun![]() ![]() ben senden ne dileğeceğimi bilmiyorum ![]() ![]() hiç hayal edemediğimin fazlasını verdin hayatta bana ![]() ![]() ![]() ahiretindeki huzuru ![]() cennetini![]() ![]() cemalini görmeyi![]() ![]() bağışlamanı![]() ![]() dilemeye yüzüm mü var yinede yüzsüzüm ![]() her gün bunları diliyorum senden![]() ![]() haketmediğimden korkarak![]() ![]() cezadır çoğunu korkutan biliyorum![]() ![]() ben senin şefkatinden mahrum kalmaktan cok korkuyorum ![]() ![]() o ifade edilmeyen huzuru yitirmekten![]() ![]() senin razı olmayacağından cok korkuyorum![]() ![]() ne olur![]() beni bana bırakma![]() beni nefsime bırakma![]() ![]() beni daima salih kulların ile karşılastır![]() ![]() bana fırsatlar sun![]() razı olabileceğin şeyleri yapmaya![]() ![]() bana yol göster![]() beni gösterdiğin taddırdığından bir daha ayırma![]() beni yanına almak istediginde![]() imanli biri olarak varayım huzuruna ne olur ![]() ![]() beni bağışla![]() ![]() tüm dinkardeşlerimi bağışla![]() ![]() biz o kadar acizizki![]() ![]() kimimiz var senden başka![]() ![]() Resulunun (s a v )yanına varmayı nasip eyle![]() ![]() o kadar arzuluyorum ki![]() ![]() o kadar hasretimki senin elçine![]() ![]() güllerde arar oldum kokusunu![]() ![]() ben aslinda gülleri sevmezdim bu kadar![]() ![]() ![]() güller solup yok olandı![]() ![]() aynı gidenler gibi![]() ![]() sırt çevirenler gibi![]() ![]() dikenler can yakıyordu![]() aynı çekilen acılar gibi![]() bilemezdim ki![]() ![]() bilemezdim ki![]() ![]() okudukca ögrendikce aci çektim ![]() ![]() ayni anda huzur buldum![]() ![]() pismanliklarim artti![]() ![]() ümidim vardı ama ![]() ![]() bazen ümitsizliğe kapıldıysamda rahmetini anlatan müjdeler iceren ayetlerini okudugum anlar sevicimden ağlardım ![]() ![]() küçük çocuk gibi hisediyorum coğu zaman kendimi![]() ![]() hayatı ![]() ![]() yeni keşfeden küçük bir çocuk gibi![]() ![]() o çocuk gibi mahsun ve berrak değilim belki![]() ![]() fakat o savunmasız çocuk kadar ihtiyacım var sana![]() ![]() ne olur ![]() ![]() ne olur![]() ![]() af et![]() ![]() bağışla![]() ![]() beni bana bırakma![]() ![]() beni sensizlikle cezalandırma![]() ![]() ![]() tüm sevgiler o kadar anlamsiz kaldıki birden ![]() ![]() seni arar oldum heryerde ![]() ![]() utanıyorum ![]() korkuyorum![]() ![]() aciz bir kulun![]() ki sen zaten haberdarsın içimden geçenlerden![]() ![]() kudret sahibi sen![]() ![]() bağışlayan sen![]() ![]() ne olur af
|
|
|
|