![]() |
Gözlerin Ne Çok Şey Bilsen |
![]() |
![]() |
#1 |
pesimistt
|
![]() Gözlerin Ne Çok Şey BilsenBir kıvılcımda rastladım sana, aylardan Şubat Şarap kadehime dokundu önce kadehin Sonra , yüreğime gözlerin Gök mü gürlemişti ne ![]() ![]() ![]() Yoksa , sigaramı yakarken ![]() ![]() ![]() Elime mi değmişti elin ![]() ![]() ![]() Kimbilir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Önce , ufuklar sarılmıştı sanki ruhuma Sonra , herkes bir bir silinivermişti masadan Ne zaman sana baksam , gözlerimdin Sanki , sigaramdan çektiğim her nefestin Bilmem ki , acaba sen kimdin ![]() ![]() ![]() Yavaşça sigaramı yakarken de ![]() ![]() ![]() Gülüp konuşurken de ![]() ![]() ![]() Şarkılar söylerken de , hep sessizdin ![]() ![]() ![]() Herkes sana bir şeyler söylüyordu , sen bana Suskundun ama , bilsen ne çok şeydi gözlerin ![]() Bir kıvılcımda tanıdım seni , aylardan Şubat Sonra bir şimşek çaktı birden Saatler gece yarısına gelmişti ve ![]() ![]() ![]() Sen hala gitmemiştin ![]() ![]() ![]() 10 sene geçti ![]() ![]() ![]() Hala aynı masadayız canım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ve üstelik hala ![]() ![]() ![]() ![]() Ne çok şey bilsen ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nilgün Paksoy
![]() ![]() ![]() İçim dışım sen koksun ![]() ![]() ![]() Sensiz uyuduğum her gece ![]() ![]() ![]() Rüyalarıma gel ![]() ![]() ![]() Umutlarıma gel ![]() ![]() ![]() Süsle yine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|