![]() |
Admin Beyyyy |
![]() |
![]() |
#1 |
**emine**
|
![]() Admin BeyyyyAslında işin aslı şöyle Admin bey ![]() ![]() ![]() Aslıyı ilk gördüğüm gün başlıyor işin aslı ![]() Aslı bir gün benim acizane msn mi ekliyor ![]() forum o dakika ruhumun başkenti başımın tacı , ruhumun ilacı oluyor ![]() Delikanlıya yakışmaz msn de en ufak bir edepsizlik etmiyorum, yanlız gittiği forumu mıh gibi aklıma çakıyorum ![]() Oğlum diyorum bizim msn ye , ilk bu msn de cam açıcaksın ![]() Sorup soruşturup bulup buluşturup en nihayetinde görüntülü konuşma gönderiyorum ![]() ![]() 2 ![]() ![]() ![]() Anam senide yorduk ama hadi son bi kez daha iste ![]() ![]() Oğlum bu kızın msn'sini patlat diyor ![]() Bilgisayarcının çırağı Şakir'in eline bir mektup sıkıştırıp aslıya gönderiyorum kaçarmısın benimle diyorum ![]() ![]() Mübarek cuma gecesine anlaşıyoruz ![]() Hani yanlız gitmeyim bizim Kamili çağırayım diyorum ![]() Kamil babadan kalma Laptopunu almış ![]() Kamil lan bu ne diyorum ![]() Ne olur ne olmaz kanka senin pc çökerse kullanırız sen sür diyor ![]() ![]() ![]() ![]() Açıl ey iforum ben geliyorum Forum Mod'u beni arıyo forum yanıyor herkes benden biliyor ![]() Aslı diyorum ne oluyor ![]() Ne olur demeye kalmadan ![]() ![]() ![]() Moderatör bey diyorum ![]() ![]() Modaratör bey tamam diyor ![]() Aslı bu ne diyor diyorum Aslı hiç bişey demiyor ![]() Meğer bizim aslı kaçarken msn yi açık unutmuş ![]() Sonra msn den düşmüş sonra adsl kopmuş ![]() ![]() Nihayetinde attılar bana ban Tez vakit sonra mahkeme günü geldi ![]() Admin aslıya sordu ![]() ![]() forumda bu adammı yaktı ![]() ![]() Ne eveti aslı Nikah kıymıyoruz aslı 7 yıllık ban geçer geçmesinede, yalandan 7 yıl 77 yıl gibi gelir delikanlı bir üyeye Birkaç güne kalmadı koptu pc mim internet bağlantısı ![]() ![]() ![]() dedim kendi kendime ben bu banı kırarım gider bu kez forumu harbiden yakarım ![]() Şimdi merak ediyosunuz dimi yaptımmı yapmadımmı diye? Evet yaptım ![]() Sonra forum ana yonetim binasına benzin döküp yaktım ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Admin Beyyyy |
![]() |
![]() |
#2 |
GöKKuŞaĞı
![]() |
![]() Cevap : Admin BeyyyyÇok komikti ya ![]() ![]()
![]() |
|