Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Komedi > Fıkralar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
demeden, leb

Leb Demeden !!

Eski 01-04-2009   #1
bonsoir
Iconsiritik

Leb Demeden !!

Mahmut efendi her zaman hizmetçisine tembih ederdi:Ahmet oğlum ,daima tedbirli olLeb demeden leblebiyi anla "Baş üstüne efendim"Mesela ben sana :"Ahmet bu akşam misaafirler gelecek ,sofra hazırla !desem sen tatlıları çeşit çeşit meyveleri hazırlarsın ""Baş üstüne efendim"Uzun zamandır hizmetçisini yetiştiren Mahmut efendi bir gün hastalandıateşler içinde yanıyorduHizmetçisi Ahmet i yanına çağırdı ve "Oğlum fena halde hastayım,çasuk bana bir doktor çağır" "Baş üstüne efendim "Kapıdan koşa koşa çıkan hizmetçi uzun süre sonra geri döndüBeklemekten sıkıldığı görünen efendisine "Emrettiğiniz gibi doktora haber verdim geliyorSizin her zaman söylediğiniz gibi tedbiri elden bırakmadımkazan kuruldu,teneşir geldi,tabut yapılıyor,imam efendi aşağıda !!!"

Köpek kucağınıza sıçrarsa sizi sevdiği içindir,kedi aynı şeyi yaparsa kucağınızın sıcak olduğu içindir

DostÇa KalıN:43:43

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com