![]() |
Kahrolsun Savaş Yandaşları |
![]() |
![]() |
#1 |
KRDNZ
![]() |
![]() Kahrolsun Savaş Yandaşları![]() İsrailli Çocuk: Babam dedi ki, Siz Arablar şeytansınız, teröristsiniz, hayvansınız!! Filistinli Çocuk, Babam bana hiç bir şey demedi, sizinkiler Öldürmüş!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Kahrolsun Savaş Yandaşları |
![]() |
![]() |
#2 |
VANDETTA
![]() |
![]() Cevap : Kahrolsun Savaş YandaşlarıBazen çok şey söylemek istiyor çok lanet okumak istiyorum ama Filistine bombaları bırakan pilotların Konya'da Türkler tarafından eğitildiğini hatırlayınca hepsini yutmak zorunda kalıyorum,bugün Filistinde katledilen tüm müslümanların vebali hepimizin boynuna asılıdır ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
Cevap : Kahrolsun Savaş Yandaşları |
![]() |
![]() |
#3 |
GöKKuŞaĞı
![]() |
![]() Cevap : Kahrolsun Savaş YandaşlarıREsimlerin hepside birbirinden anlamlı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hiç olmazsa dualarımızla Filistin'in yanında olalım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
|