![]() |
Yetişemedim Kaybettiklerime... |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
Yetişemedim Kaybettiklerime...Umudun bittiği yerde verirsin son nefesini ![]() ![]() Ama yetmez sen direnmedikçe, düzeltmeye seni ![]() Aynada yüzüne baktığında değil, gözlerinin içine baktığında görürsün içini ![]() Yazmaya çalışırken ellerin titrediğinde anlarsın tükenmekte olduğunu ve gülümsediğinde acıların akar gözbebeklerinden damla damla ![]() Her yeni başlangıçta biraz daha sona yaklaştığını bilmek tatsızlaştırır damağını ve susarsın söylemeye vazgeçtiklerini ![]() Ne son dediğinde son bulur herşey, ne de yeni bir başlangıç dilediğinde yeniden başlayabilirsin ![]() Kendine söylediğin yalanları hissedersin omuzlarında ağırlığı senden fazla ![]() Yüreğin korkudan titrer, sen cesurca kafa tutarken hayata ![]() Anlatamazsın kör cümlelerini ![]() ![]() ![]() Seni biraz daha sona yaklaştırdığını bildikçe yakarsın bir sigara daha ne kadar yaşamak istesende ![]() Nefes almak her defasında biraz daha zorlaşır duman dolu ruhunda ![]() ![]() ![]() ![]() Sevdiklerine bakarsın daha önce hiç bakmadığın gibi ![]() En sevdiklerin sanki seni hiç sevmemiş gibi durur karşında ![]() ![]() Kızarsın bazen görmedikleri için göstermediklerini ama çaresiz anlarsın ![]() Keşkelerin gerçek anlamını keşfedersin çaresizce ve hiç kurtulamadığın izler kazınmıştır her bir yerine ![]() Artık hiçbir şey olamayacağını gördüğünde hatırlarsın aslında ne olmak istediğini ![]() ![]() ![]() Zehir dolaşır damarlarının kalbine uzanan kıvrımlı dar yollarında ![]() ![]() Hayatın neresinde düşersin bilinmez ![]() Ben yetişemedim kaybettiklerime ![]() ![]() ![]() alıntı
![]() |
Cevap : Yetişemedim Kaybettiklerime... |
![]() |
![]() |
#2 |
gothicc_girll26
|
![]() Cevap : Yetişemedim Kaybettiklerime...Hayatın neresinde düşersin bilinmez ![]() Ben yetişemedim kaybettiklerime ![]() ![]() ![]() ![]()
kan akar dudakLarımdan ![]() ![]() v simdi sadece bi öLü ruhum vedaLar zor ya işde işde bn o zor oLanı yasıyorum şimdiLerde ![]() ![]() |__tak jiLeti dudaqına öp beni şahdamarımdan ![]() ![]() ![]() 'seLin_
|
![]() |
![]() |
|