Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
kaybettiklerime, yetişemedim

Yetişemedim Kaybettiklerime...

Eski 12-26-2008   #1
gülgüzeli

Yetişemedim Kaybettiklerime...

Umudun bittiği yerde verirsin son nefesini Bitti dediğin yerde umudun aydınlatır tekrar etrafını
Ama yetmez sen direnmedikçe, düzeltmeye seni
Aynada yüzüne baktığında değil, gözlerinin içine baktığında görürsün içini
Yazmaya çalışırken ellerin titrediğinde anlarsın tükenmekte olduğunu ve gülümsediğinde acıların akar gözbebeklerinden damla damla

Her yeni başlangıçta biraz daha sona yaklaştığını bilmek tatsızlaştırır damağını ve susarsın söylemeye vazgeçtiklerini
Ne son dediğinde son bulur herşey, ne de yeni bir başlangıç dilediğinde yeniden başlayabilirsin
Kendine söylediğin yalanları hissedersin omuzlarında ağırlığı senden fazla
Yüreğin korkudan titrer, sen cesurca kafa tutarken hayata

Anlatamazsın kör cümlelerini Sallanır vücudun karanlığında, boyunda yalanlarınla Kapanmaz gözlerin yorgunluğuna
Seni biraz daha sona yaklaştırdığını bildikçe yakarsın bir sigara daha ne kadar yaşamak istesende

Nefes almak her defasında biraz daha zorlaşır duman dolu ruhunda Nefes almadan yaşamaya çalışırsın Vücudundan önce beynin yok olmaya başlar ve savrulur ruhun boşluğunda
Sevdiklerine bakarsın daha önce hiç bakmadığın gibi

En sevdiklerin sanki seni hiç sevmemiş gibi durur karşında Paylaşmak zordur yaralarını ama saklamakta hiçbir zaman kolay olmadı
Kızarsın bazen görmedikleri için göstermediklerini ama çaresiz anlarsın
Keşkelerin gerçek anlamını keşfedersin çaresizce ve hiç kurtulamadığın izler kazınmıştır her bir yerine
Artık hiçbir şey olamayacağını gördüğünde hatırlarsın aslında ne olmak istediğini Bir tek vermediğin güzellikler kalır avuçlarında, daimi atıl Verecek gücü de bulamazsın kayıp benliğinde

Zehir dolaşır damarlarının kalbine uzanan kıvrımlı dar yollarında Sallanır durursun ölüm ve yaşam arasında

Hayatın neresinde düşersin bilinmez

Ben yetişemedim kaybettiklerime

alıntı

Cevap : Yetişemedim Kaybettiklerime...

Eski 01-03-2009   #2
gothicc_girll26

Cevap : Yetişemedim Kaybettiklerime...

Hayatın neresinde düşersin bilinmez

Ben yetişemedim kaybettiklerime

)

işde bn o zor oLanı yasıyorum şimdiLerde

|__tak jiLeti dudaqına öp beni şahdamarımdan__|
'seLin_
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com