Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Komedi > Fıkralar

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
sormuşlar, türke

Türk'e Sormuşlar....

Eski 12-24-2008   #1
jasmine
icon111

Türk'e Sormuşlar....



Türk'e sormuslar:

- yarin dünyaya dev bir meteor çarpacak okyanuslar tasacak, dünya nüfusunun yarisi o anda ölecek havaya yükselen tozlar dünyayi karanliga gömecek buzul çagi baslayacak kalanlar da bu çagda ortadan kalkacaklar ınsanligin sonu gelecek böyle bir felaketi önceden haber alsan ne yaparsin???

Türk hiç düsünmeden yanitlamis:

- bütün paramla dolar alirim!!!!

Alıntı

__________________
Alıntı Yaparak Cevapla

Cevap : Türk'e Sormuşlar....

Eski 12-25-2008   #2
signum
Varsayılan

Cevap : Türk'e Sormuşlar....



alir abi turk
Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.