![]() |
2060 Yılına Dikkat! |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() 2060 Yılına Dikkat!2060 yılına dikkat! Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Prof ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu çalışmalara, o dönem gerçekleşen tsunami olayı öncesinde dolunay görülmesinden hareketle başladığını ifade eden Prof ![]() ![]() ![]() Prof ![]() ![]() “Önümüzdeki yıl için Marmara'da risk varsa, ağustosta olabilir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Daha sonraki çalışmalarında sadece Ay değil, Ay ile birlikte başka gezegenlerin de depreme etkisi olduğunu gösteren bulgulara ulaştığını dile getiren Prof ![]() ![]() ![]() “Dünyaya yakın olduğu için Ay ve bunun yanı sıra Merkür, Venüs, Mars, Satürn ve Jüpiter gezegenlerinin hareketlerinin depremle ilgisi bulunuyor” diyen Prof ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : 2060 Yılına Dikkat! |
![]() |
![]() |
#2 |
sonic
|
![]() Cevap : 2060 Yılına Dikkat!Hmm çok doğru ben de Astronomi ile ilgilendiğim için anladım konuyu:D Sağol teşekkürler ![]() ![]() ![]()
---CRYSİS PLAYER--- ---CoD PLAYER--- ---CRYSİS WARS--- ---CoD-CoD2-CoD4-CoD5 ---Battlefield Series--- -----Usta Oyuncu----- Pc sorunlarınız için İrtibata Geçin -- Yıllar Sonra Sonic geri döndüüü ![]() ![]() ![]() [forumsinsi] |
![]() |
![]() |
|