![]() |
*Msn Kullanıcılarına Kötü Haber* |
![]() |
![]() |
#1 |
karabocek
|
![]() *Msn Kullanıcılarına Kötü Haber*";-) " simgesini kullanmak istiyorsanız artık iki kere düşünün; her an sizden para isteyebilirler ![]() Farklı ve garip isimlerin ya da akla gelebilecek türlü türlü şeyin marka haline gelmesine alışmıştık ama Rusya'dan gelen bir haber bizi bir kez daha şaşırtmayı başardı ![]() Haber şöyle: Bir Rus işadamı internette çok kullanılan ";-)" simgesini kendi markası olarak tescil ettirdi ![]() ![]() ![]() Tüm e-postalarımızı kurcalıyıp bu simgeleri bulamayacak ve kullanıcıları dava edemeyecek olduğundan Teterin'in asıl amacı reklamlarında veya logolarında herhangi bir şekilde bu gülücükleri kullanan şirketleri dava edip para kazanmak ![]() ![]() ALINTI
![]() |
Cevap : *Msn Kullanıcılarına Kötü Haber* |
![]() |
![]() |
#2 |
su perisi
|
![]() Cevap : *Msn Kullanıcılarına Kötü Haber*Ellerinize sağlık, istediğini yaptım kolay gelsin ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
karabocek
|
![]() Cevap : *Msn Kullanıcılarına Kötü Haber*teşekkür ediyorumm :)) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
su perisi
|
![]() Cevap : *Msn Kullanıcılarına Kötü Haber*Ne demek canım benim, iyi forumlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
sam00
|
![]() Cevap : *Msn Kullanıcılarına Kötü Haber*Hmm, teşekkürler ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
su perisi
|
![]() Cevap : *Msn Kullanıcılarına Kötü Haber*Bundan eminim, kolay gelsin ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|