![]() |
Yaşar Alptekin... |
![]() |
![]() |
#1 |
bonsoir
|
![]() Yaşar Alptekin...Eski manken Yaşar Alptekin 'in 2 ay önce yaptığı bir röpörtajda iç dünyasına dair bilinmeyenleri anlatmıştı: "Sakıp Sabancı'nın cenazesine katılmıştım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sevgili Yaşar Alptekin'i tüm kalbimle kutluyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DosÇa KalıN:43:43 |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Yaşar Alptekin... |
![]() |
![]() |
#2 |
karabocek
|
![]() Cevap : Yaşar Alptekin...Yaşar Alptekinin dine yönelmesi muhteşem tabi ama bu işin sonu hayır olmayacak gibi bi hisse kapıldım kendisinin kolunu öpen, yüz süren kadınları görünce böyle hissetmemek elde değil, kendisi peygamber değil, sadece sıradan bi insan !!!!!
![]() |
Cevap : Yaşar Alptekin... |
![]() |
![]() |
#3 |
su perisi
|
![]() Cevap : Yaşar Alptekin...Karabocek, gördüğünüz bu ince ayrıntıyı anlatmış olmanız güzel, ayrıca adam kamera karşısında dua ediyor "geçmişteki ve gelecekte yapacak olduğum günahları affet" diye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|