Sensizlik Böyle Bir Şey İşte! |
|
|
#1 |
|
suskun
|
Sensizlik Böyle Bir Şey İşte!![]() [ Sensizlik böyle bir şey işte ![]() ] Ben tükeniyorum hasretler çoğaldıkça![]() ![]() [ Gece olunca kaldır başını bak gökyüzüne ![]() ![]() Kaç bakışım kaldı orada ya da kaç sabah doğan güneşe dokundum sen diye![]() Ben seni oralarda aradım ![]() ]Her zaman bulabileceğim ama asla seni göremeyeceğim yerlerde ![]() ![]() ![]() [Bana en yakışan rengi giyiniyorum mavi ![]() Gülümsüyorum![]() Kıyametler kopuyor içimde![]() ]Barış zamanında yaşadım en büyük harpleri ![]() Fırtınalarda kaç gemi batırdım ![]() Aşıklara bakmıyorum artık içimden bir şeyler kopuyor sanki![]() Yorumlayamadığım rengarenk bir tabloya bakar gibi oluyorum ![]() Bu mutluluk resimleri gerçekmi? Hepsi sahtemi ![]() ![]() İnanmıyorum artık inanamıyorum![]() Yaşadığım sürece gerçekti ![]() Oysa şimdi ![]() ![]() Benim gözlerim yine uzaklara dalgın yine kirpiklerimde tuz var![]() ![]() Tırnaklarım avuçlarıma kan oturtmuş öfkeliyim susuyorum ağlarken![]() [ Aşka dair şarkılar çalmasın artık acıtmasın yüreğimi![]() Yoruldum her şarkıda seni düşünmekten seni bulmaktan seni özlemekten![]() Derin nefesler çekiyorum içime senin hasretini içime çeker gibi![]() ]Soluyamıyorum geriye içimde kal diye![]() Ne vardı bu kadar sevecek ya da ölesiye güvenecek![]() ![]() Aşk kimi güldürmüşki? Ya da ne kadar olmuşki ömrü mutluluğun ![]() Gözlerimdeki ışıltıyı yitirdim yaşama sevincimi umutlarımı sitemlerimi beklentilerimi yitirdim![]() ![]() Kendimi yitirdim sensizlikte ![]() ![]() Her sabah yeni bir role hazırlanıyorum sahneye çıkacakmışım gibi__________________
|
|
#2 |
|
su perisi
|
Cevap : Sensizlik Böyle Bir Şey İşte!Elinize sağlık, harika şiirler ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|