![]() |
Allah'm Kabul Buyur Dualarımızı.. |
![]() |
![]() |
#1 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() Allah'm Kabul Buyur Dualarımızı..Ya Rabbi! Ya Rabbi! Ya Rabbi! Ya Rabbi! her kim 4 defa Ya Rabbi! ya Rabbi! Ya Rabbi! Ya Rabbi! diyerek dua ya başlarsak Rabbimizde " Lebbeyk " Kulum Emret kulum diyerek hitab eder ve duamızı kabul eder inşaALLAH ![]() Ey Rabbimiz, İslamiyet'e müslümanlara yardım eyle! Devletimizi ve milletimizi hertürlü bela'lardan fitne ve fesat çıkarmak isteyenlerden, çeşitli oyun yazarlarından muhafaza eyle! Onların oyunlarını boz Ya Rabbi! Hastalara şifa, dertlilere defa, borçlulara eda nasip eyle! Bizlere hakkı hak, batılı batıl göster Ya Rabbi Yine Ebu Sa"îd (radıyallahu anh) hazretleri der ki: "Hz ![]() ![]() ![]() Ebu Dâvud, Salât 361, (1529) ![]() Ey Rabbimiz! Eğer Sana karşı yapmamız gerekenleri unutur yahut hata yaparsak,bizi hemen cezalandırma ![]() Ey Rabbimiz! Daha önceki ümmetlere yüklediğin ağır yükleri bize yükleme ![]() ![]() Ey Rabbimiz! Taşıyamayacağımız yükü bize yükleme ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ey Rabbim Sözlerin en güzeli hiç şüphesiz sana aittir Bizim söylediklerimiz Söyleyeceklerimiz Söyleyemediklerimiz Söylemek istediklerimiz İçimizde sakladıklarımız Suskun bıraktıklarımız Terkettiklerimiz Unuttuklarımız Fısıldadıklarımız Hepsi hepsi, sözlerin hepsi ancak sana yöneldiği için güzeldir Şüphesiz duayı dilimize veren sensin Dilimizi duaya çeviren sensin Sözlerin en güzeli sana aittir Ve sözlerin en güzeli sana hitab etmektedir Ey Rabbim Ebediyyen bana yakınlığını tattırdığın için, Bana vahyettigin tüm gerçekler için Beni hayat denen bu sonsuz lezzet pınarının başına oturttuğun için Bildiğin tüm ayıplarımı örttüğün için Gördüğün tüm kusurlarımı bağışladığın için Umuduma katık ettiğin tüm hayallerim için En sevgilini bana elçi gönderdiğin için Ey sevgili, beni aşkına muhatap ettiğin için Sonsuz hamd sana Sonsuz minnetarlık sana Sonsuz minnet sana Sonsuz şükür sana Sonsuz teşekkür sana ![]() ![]() ![]() Ey Rabbim Tut ellerimden sonsuz kudret elinle Beni hiçliğe düsmekten alıkoy Unutulmuşluktan uzak eyle beni Varlığına komşu eyle beni Ben acizim, dayanağım sensin Fakirim ben, sığınağım sensin Dilsizim, sözüm sensin Körüm ben, gören sensin Sağırım, ki sen işitensin Ey Rabbim Sözlerin en güzeli sana aittir Ve sözlerin en güzeli sana hitab etmektedir Bu kırık dökük sözlerimi Bu perişan hitabımı Sen kabul eyle sen güzelleştir Ki sen bana aşktan kanatlar vermistin ya Aşkın zevasına uçurmustun ya beni Elimi sen dokumuştun ya Hani ele avuca gelmez dokunuşları sen bahsetmiştin ya bana Gözüme kendi nazarından ışıklar vermistin ya Gözle görülür güzellikler vermiştin ya bana Yüzüme tebessümü sen giydirmiştin ya Tebessüme karşılık veren güzel yüzler koymustun ya karşıma ![]() ![]() ![]() Ey Rabbim Yoktum ben Sen var ettin Unutulmuştum ki sen sevdin Sevdigin için var ettin Bir sen sevdiğin için var edildim Bir sen beni andığın icin ihya edildim Öyleyse ey Rabbim Varlığımı aşkına armağan eyle Yak beni aşkının ateşinde Al beni bu rüyadan Al beni bu dünyadan Bu kırılgan varlığımı ebedi baharına toprak eyle ![]() ![]() ![]() Ey Rabbim Bütün güzel sözler sana söylemekle güzeldir Kırık dökük de olsa kabul eyle sözlerimi Yıkık dökük de olsa duy yakarışlarımı Kabul eyle beni Kabul eyle sözlerimi Suskunluğumu Dilsizliğimi En güzel dua eyle Dua eyle dilsizliğimi Dua eyle suskunluğumu En güzel dua eyle Ki sözlerin en güzeli sana hitab etmektedir Dua eyle sözlerimi Güzel eyle Güzel eyle ![]() ![]() ![]() Allah'ım ! Kanadı kırık bir kuş gibiyim ![]() Uçsam uçamıyor, göçsem göçemiyorum ![]() Yarım bırakılmış bir düş gibiyim ![]() Yardan da, serden de geçemiyorum ![]() Menzile erememe korkusu sardı benliğimi Kolum kanadım kırık , gönlüm bin pare! Ey kalpleri evirip çeviren, ey gönüller sahibi ! Yaraları saran , dağılanı toplayan Sensin ! Varlığım Senin varlığının şahidi Varlığım Senin Rahmetinin şahidi! Allah'ım ! Yalnız Senden yardım diler yalnız Sana kulluk ederiz ![]() Seni sığınak, barınak, tutamak bilir Ya Allah deriz ![]() Şeytandan SANA sığınır e'uzu billah deriz ![]() Her işe Seninle başlar bismillah deriz ![]() Nimet verdiğinde gönülden şükrederiz ![]() Versen de aslanda elhamdülillah deriz ![]() Hayran kaldığımızda maşallah, Pişman olduğumuz da estağfurullah deriz ![]() Sevindiğimizde Allah'u ekber, Üzüldüğümüzde inna lillah deriz ![]() Canımız sıkıldığında fe-subhanallah , Zafer kazandığımızda nasrun minallah, Rızık kazandığımızda er-rizku 'alallah deriz ![]() Bir işi arzu ettiğimizde inşallah, Bir işi başardığımızda biiznillah deriz ![]() Güçlük karşısında la-havle ve-la kuvvete illa billah, Söz verdiğimizde ve'Allah ve billah deriz ![]() Allah'ım ! Benliğimin yaktığı ateşte yakma beni! Beni nefsime kul etme, kul et nefsimi Sana ! Bir lahza dahi bana bırakma beni! Sen bana yetersin, yetmem ben bana ![]() Bilmediğimi bildir, görmediğimi göster! Sen bildirmezsen bilemem, göremem göstermezsen Gönlüme huzur,gözlerime nur, dizime derman ver! Sen "OL" deyince olur, olmaz "OL" demezsen ![]() Canana can, cana canan , kalbe ferman ver! Al işte ellerim , uzattım sana! Ne olur, ne olur bırakma beni bana ! Sen bana yetersin , yetmem ben bana ! Allah'ım, ellerimi bırakma! Allah'ım ! Bırakma bizi Tut elimizi! Allâh'ım, vücuduma sağlık ver, Sen'in yolunda hizmet edeyim, kulağıma sağlık ver, hakikati işiteyim, gözüme sağlık ver, hakikati göreyim ![]() ![]() Âmîn Âmîn Âmîn |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Allah'm Kabul Buyur Dualarımızı.. |
![]() |
![]() |
#2 |
|
![]() Cevap : Allah'm Kabul Buyur Dualarımızı..allahım hepimisin dualarını kabul etsin inşallah |
![]() |
![]() |
|