![]() |
Bir Kızdan Asla Duyamazsınız Bu Sözleri |
![]() |
![]() |
#1 |
SanaL_boy
|
Bir Kızdan Asla Duyamazsınız Bu Sözleri1 ![]() ![]() 2 ![]() 3 ![]() 4 ![]() ![]() 5 ![]() ![]() 6 ![]() 7 ![]() ![]() 8 ![]() ![]() 9 ![]() ![]() 10 ![]() ![]() 11 10 Milyon fazla bana 5 ver sen ![]() 12 ![]() ![]() ![]() 13 ![]() 14 ![]() ![]() 15 ![]() 16 ![]() ![]() 17 ![]() 18 ![]() ![]() 19 ![]() ![]() 20 ![]() ![]() ![]() 21 ![]() 22 ![]() 23 ![]() ![]() 24 ![]() ![]() 25 ![]() ![]() 26 ![]() ![]()
![]() |
Cevap : Bir Kızdan Asla Duyamazsınız Bu Sözleri |
![]() |
![]() |
#2 |
bonsoir
|
![]() Cevap : Bir Kızdan Asla Duyamazsınız Bu SözleriNiyeki yok ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() En çok şikayet edenler,en çok şikayet edilenlerdir ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]() Cevap : Bir Kızdan Asla Duyamazsınız Bu Sözleri7 ![]() ![]() en çok bu sözü bayanlardan duyarsınız zaten olduğundan fazla hatta =) yinede konu için tşkler ayrıca o maç izlerken ben ütü yapmam bende maç izlerim=) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
one spark
|
![]() Cevap : Bir Kızdan Asla Duyamazsınız Bu Sözleri11 10 Milyon fazla bana 5 ver sen ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
dejavu2009
|
![]() Cevap : Bir Kızdan Asla Duyamazsınız Bu SözleriBiraz pazarlık yapsak olmaz mı? Şöyle bir kaçını söylese ne olur sanki? Kızlar siz busunuz işte ![]() siz bir :img-angel: ![]() ![]() Güzel yönleriniz yanında da bunlar var ![]() ![]() ![]() size birşeyi beğendirmek zordur ![]() ![]() ![]() ![]() Erkeğimi memnun edeyim yoksa ben mi memnun olmalıyım sorusunda bencillik hissiniz tavana vuruyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bazı anlarda, Bazı anlarda diyorum dünya yıkılsa umrunuzda olmaz, tek derdiniz kendinizi tatmin etmektir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Çok fazla ilgiye ihtiyacınız var, bazen küçük bir çocuktan farkınız olmaz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Toplumdan çok çektiniz, atalarınız, analarınız çekti ![]() "Hasan'nın oğlu iyi çocuktur kızım" lafı herkese yutturulmadı mı? Hiç kimse Hasan'nın gerçek yüzünü anlatmadı ![]() Çocukları değil toplumları yetiştiren siz oldunuz ![]() ![]() ![]() Kadınlar siz olmazsanız bu dünya, bütün bu güzellikler olmazdı ![]() ![]() Hepinize bir gül vermek isterdim ama güllere gül verilmez ki! iyiki varsınız ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
kezban
|
![]() Cevap : Bir Kızdan Asla Duyamazsınız Bu Sözleridejavu süper bir yorum yapmışsın,iyisiyle kötüsüyle çok iyi bir tanım olmuş ![]() asıl konuya gelinde malesef sudenazcıgımında dediği gibi "seni seviyorum aşkım" kelimesi çok yaygın ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
detay
|
![]() Cevap : Bir Kızdan Asla Duyamazsınız Bu Sözleriben çogunu söyledim ama nolcak şimdi |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
dejavu2009
|
![]() Cevap : Bir Kızdan Asla Duyamazsınız Bu SözleriAlıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Evet bu kelimeyi kullanan çok ![]() Bu konu da maşallahımız var aslında ![]() "Seni seviyorum" kelimesi almış başını gidiyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Her ne kadar teori olsada sahip olma dürtüsü bizi gerçek düşüncelerimizden ayrı hayallere sevk ettiği sürece hep böyle olacak ![]() "O benim olsun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Düşüncenin bittiği yerde gerçek duyguların yerini kısa süreli hoşlanmalar aldığı zamanlarda Seni seviyorum kelimesi hemen sahip olmanın arzusuyla sulanıp bir ayrık otu gibi yerden biter" |
|
![]() |
![]() |
|