![]() |
Babamı neden vurdunuz???? |
![]() |
![]() |
#1 |
bonsoir
|
![]() Babamı neden vurdunuz????Bir bakın cenaze törenine ,
Yanında ki benim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yanaklarımdan dökülen yaşların Hesabını verin bana!!!!!! Babamı neden vurdunuz o size ne yaptı ???? Ülkesinin her karış toprağında Görev yaptı Yeri geldi sizi linçten kurtardı ![]() ![]() ![]() Yokmuydu onun duyguları ![]() ![]() ![]() Canı yanmamışmıydı hiç ? Peki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Babamı neden vurdunuz ![]() ![]() Sizin çocuklarınız var mı? Neden dağlardasınız sizz???? Neden çocukların okullarını bombalıyorsunuz ![]() ![]() Hangi kodamanlara köpeklik yapıyorsunuz???? Çanakkale'de,Sarıkamış'ta Akdeniz'de ,Ege'de Düşmana karşı kenetlendik te!!! Neden şimdi birbirimizi vuruyoruzzz Peki !!!!! Babamı neden vurduuunuz ???? 600 yıl sığdıkta bu ülkeye ,şimdi mi fazla geliyoruz birbirimize??? Şehit ettiniz babamı , Söyleyin kaç kuruş aldınız karşılığında ![]() Onlar şehit oldular!!! ŞEHİTT !!! Ya sizz!!!!! Köpekler gibi dağlarda yaşarken , ölünüzü çakallar bile yemez !!!! Ağızlarını sizin pis leşlerinizle kirletmezler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Artık babam yok !!!! Çok mutlusunuzdur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ki ![]() Onun bıraktığı yerden , Ben devam edeceğim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() VataNIM iÇİn ![]() BayRAĞım için !!!!!! ALLAH 'ım içİn ![]() ![]() ve de Babam için !!!!!!! Şehitlerimizin anısına ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|