![]() |
Vicdanıma Kapak oLsun.. |
![]() |
![]() |
#1 |
gothicc_girll26
|
![]() Vicdanıma Kapak oLsun..![]() Madem gitmek istiyorsun ![]() İşte kapı ![]() ![]() ![]() Bütün yaşanmışlığı bırakabilirsin bana ![]() ![]() ![]() Ve bir de yüreğimde yaktığın ateşe bir bardak su lütfen ![]() ![]() ![]() Kapıyı giderken hızlı çarp sessiz olmasın gidişin ![]() ![]() ![]() ![]() Suratıma çarpar gibi ![]() ![]() ![]() Küfreder gibi ![]() ![]() ![]() Hiç sevmemiş gibi ![]() ![]() Şimdi sana beslediğim tek duygu : Nefret! Ağlamak istemiyorum ![]() ![]() Gözlerine bakarsam git diyemem ![]() Yalanımı anlarsın nefret edemem ![]() ![]() Hoşça kal deme sakın! Görüşürüz diye umutlanırım " Elveda! " de ![]() " Gidişim şimdi dönüşüm yok ![]() ![]() Her şeyin hazır güle güle ![]() Gitme(sen) ? Bitme(sen) ? Kal desem ? Yine de gidiyorsun ![]() Bu da vicdanıma kapak olsun ![]() ![]() ![]()
kan akar dudakLarımdan ![]() ![]() v simdi sadece bi öLü ruhum vedaLar zor ya işde işde bn o zor oLanı yasıyorum şimdiLerde ![]() ![]() |__tak jiLeti dudaqına öp beni şahdamarımdan ![]() ![]() ![]() 'seLin_
|
![]() |
![]() |
|