|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
gida, inşaat, kardelen, madencilik, malzemeleri, nakliye, pazarlama, petrol, sanayi, üretim, ürünleri |
![]() |
Kardelen Madencilik Üretim Pazarlama Nakliye İnşaat Malzemeleri Petrol Ve Gida Ürünleri Sanayi Ve Ti |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kardelen Madencilik Üretim Pazarlama Nakliye İnşaat Malzemeleri Petrol Ve Gida Ürünleri Sanayi Ve TiKARDELEN MADENCİLİK ÜRETİM PAZARLAMA NAKLİYE İNŞAAT MALZEMELERİ PETROL VE GIDA ÜRÜNLERİ SANAYİ VE Tİ 002059 Bulunduğu Meslek: 051001-Kömürün sınıflandırılması,kalitesinin arttırılması veya taşımacılığının ya da depolanmasını kolaylaştırılması amacıyla ayıklanması ve yıkanması, büyüklüklerine göre ayrılması, sınıflandırılması, öğütülmesi, sıkıştırılması vb ![]() Odada Kayıtlı Bulunduğu Grup: 051001-Kömürün sınıflandırılması,kalitesinin arttırılması veya taşımacılığının ya da depolanmasını kolaylaştırılması amacıyla ayıklanması ve yıkanması, büyüklüklerine göre ayrılması, sınıflandırılması, öğütülmesi, sıkıştırılması vb ![]() Adres: CAMİATİK MAHALLESİ HÜRRİYET GEÇİDİ SOKAK NO:22/A MALKARA/TEKİRDAĞ Telefon / Fax282-427 73 59 / 427 74 69 Web BİRİNCİ DER ![]() ![]() İş Açıklaması: ANA SÖZLEŞMENİN 3 ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|