![]() |
Valensey |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() ValenseyModern işletmecilik idealimiz olup,eğitimli personelimizle birlikte insan sağlığını ön planda tutarak,% 100 güvenli ve hijyenik şartlarda,sistematik,disiplinli,detaylı ve kalite sistemimizi sürekli kılarak müşteri memnuniyetini sağlamak tüm Valensey çalışanlarının asıl görevidir ![]() İç Eğitim Üniversiteler ve uzman kişilerce tarafından verilen kalite ile ilgili eğitim ve seminerlere firmamızda çalışan teknik ve idari kadro gönderilerek bilgi ve becerilerinin geliştirilmesi sağlanmaktadır ![]() Ayrıca üretimde çalışan tüm personelimiz kalite ve hijyen konusunda eğitim programlarımız dahilinde sürekli bilgilendirilmektedir ![]() Hijyenlik Ürünlerimiz ; İnsan sağlığına zararlı her türlü dış etkenlerden hijyen ve sanitasyon kurallarına uyularak arındırılmakta, T ![]() ![]() ![]() ![]() Satın Alma İşin uzmanı ve Üretim Mühendislerimiz tarafından, satın alınan tüm hammaddelerin kalite prosedürünün ilgili dokümanlarına uyarak analizleri yapılır ![]() Alınan yere aynen iade edilir ![]() ![]() Asya Bitkisel Doğal Ürünler 1 ![]() ![]() ![]() Tel: 0312 3970751 ![]() ![]() ![]() E-posta&Msn: valensey@valensey ![]() ![]() Bunun içindir ki ; Tüm bu işlemler sonucunda üretimden çıkan ürünlerimiz; Valensey garantisi ile siz değerli tüketicilerimize ulaşmaktadır ![]() |
![]() |
![]() |
|