Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Firmalar & İşletmeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
valensey

Valensey

Eski 08-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Valensey

Modern işletmecilik idealimiz olup,eğitimli personelimizle birlikte insan sağlığını ön planda tutarak,% 100 güvenli ve hijyenik şartlarda,sistematik,disiplinli,detaylı ve kalite sistemimizi sürekli kılarak müşteri memnuniyetini sağlamak tüm Valensey çalışanlarının asıl görevidir

İç Eğitim

Üniversiteler ve uzman kişilerce tarafından verilen kalite ile ilgili eğitim ve seminerlere firmamızda çalışan teknik ve idari kadro gönderilerek bilgi ve becerilerinin geliştirilmesi sağlanmaktadır

Ayrıca üretimde çalışan tüm personelimiz kalite ve hijyen konusunda eğitim programlarımız dahilinde sürekli bilgilendirilmektedir

Hijyenlik

Ürünlerimiz ; İnsan sağlığına zararlı her türlü dış etkenlerden hijyen ve sanitasyon kurallarına uyularak arındırılmakta, TCSaglik Bakanligi 5342 sayili kozmetik kanununa uygun, sterilize edilerek üretilmekte aflatoksin içermemektedir Bizimle çalışan müşterilerimize yılalrın yazılı bilgi birikimini fiili işle birleştirerek en iyi ve kaliteli ürünleri sunmanın mutluluğunu yaşamaktayız

Satın Alma

İşin uzmanı ve Üretim Mühendislerimiz tarafından, satın alınan tüm hammaddelerin kalite prosedürünün ilgili dokümanlarına uyarak analizleri yapılır

Alınan yere aynen iade edilirTüm alımlarımız bu şekilde gerçekleşmektedir

Asya Bitkisel Doğal Ürünler

1cadde183 sok aos sanayi sitesi 16/83-b macun mahalesi/ gimat/ANKARA/TURKEY

Tel: 0312 397075103123970752

E-posta&Msn: valensey@valenseycomtr

Bunun içindir ki ; Tüm bu işlemler sonucunda üretimden çıkan ürünlerimiz; Valensey garantisi ile siz değerli tüketicilerimize ulaşmaktadır

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com