![]() |
Bu Yazıyı Yaşı 85 Den Küçükler Okusun |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Bu Yazıyı Yaşı 85 Den Küçükler Okusun:img-cray: ![]() Eğer yeniden başlayabilseydim yaşama ![]() İkincisinde daha çok hata yapardım ![]() Kusursuz olmaya çalışmaz, sırtüstü yatardım ![]() Neşeli olurdum, ilkinde olmadığım kadar ![]() Çok az şeyi ciddiyetle yapardım ![]() Temizlik sorun bile olmazdı, asla ![]() Daha çok riske girerdim ![]() Seyahat ederdim, daha fazla ![]() Daha çok güneş doğuşu izler, daha çok dağa tırmanır, daha çok nehirde yüzerdim ![]() Görmediğim birçok yere giderdim ![]() Dondurma yerdim doyasıya ve daha az bezelye ![]() Gerçek sorunlarım olurdu ![]() Hayali olanların yerine ![]() Yaşamın her anını gerçek ve verimli kılan insanlardandım ben ![]() Yeniden başlayabilseydim eğer, yalnız mutlu anlarım olurdu ![]() Farkında mısınız bilmem ![]() Yaşam budur zaten: Anlar sadece anlar Sizde anı yaşayın ![]() Eğer yeniden başlayabilseydim ![]() İlkbaharda pabuçlarımı fırlatır atardım ![]() Ve sonbahar bitene kadar yürürdüm çıplak ayaklarla ![]() Bilinmeyen yollar keşfeder, güneşin tadına varır ![]() Çocuklarla oynardım ![]() Bir şansım daha olsaydı eğer ![]() Ama işte seksen beşindeyim ve biliyorum ![]() ![]() ![]() Ölüyorum ![]() ![]() ![]() Jorge Luis Borges |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Bu Yazıyı Yaşı 85 Den Küçükler Okusun |
![]() |
![]() |
#2 |
dejavu2009
|
![]() Cevap : Bu Yazıyı Yaşı 85 Den Küçükler Okusunherkes bunu bilse ![]() ![]() ![]()
![]() |
Cevap : Bu Yazıyı Yaşı 85 Den Küçükler Okusun |
![]() |
![]() |
#3 |
sonic
|
![]() Cevap : Bu Yazıyı Yaşı 85 Den Küçükler OkusunBiraz hüzünlü bir şiir ne bilim diyecek bi şey bulamıyorum:(
---CRYSİS PLAYER--- ---CoD PLAYER--- ---CRYSİS WARS--- ---CoD-CoD2-CoD4-CoD5 ---Battlefield Series--- -----Usta Oyuncu----- Pc sorunlarınız için İrtibata Geçin -- Yıllar Sonra Sonic geri döndüüü ![]() ![]() ![]() [forumsinsi] |
![]() |
![]() |
|