Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Firmalar & İşletmeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bthbina, dev, hizmet, hizmetleri, isim, sektöründe, temizlik, tesis, şirketi

Hizmet Sektöründe Dev İsim Bth-Bina Tesis Hizmetleri A.Ş. Temizlik Şirketi

Eski 08-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Hizmet Sektöründe Dev İsim Bth-Bina Tesis Hizmetleri A.Ş. Temizlik Şirketi

Eklenti 197Dünyada olduğu gibi ülkemizde de hizmet sektörü hızla gelişmekte Kurumsal işletmelere yönelik hizmetler sunan işletmeler, ülkemizdeki hizmet sektöründeki pazar payını gördükçe, yerli firmaların pazara girme ve iyi bir yer etme uğraşlarına yabancı sermayeli veya yabancı ortaklı firmalarda katılıyor

Yerli firmalar, yabancı sermayeli firmalar karşısında ne yazık ki istenilen başarıyı gösteremiyorlar Bunun birkaç tane nedeni var (örneğin; profesyonel yaklaşım, sermaye gücü, pazarlama,satış,tanıtım,lobi çalışmalarıvb)

Bunlarla rekabete girmek, piyasada kalıcı olarak yer almak, tercih edilen marka olmak hedefiyle sektör tecrübesi en yüksek olan ülkemizin önde gelenleri BTH Bina Tesis Yönetimi (Facility Management) şirketini kurdular BTH bünyesinde 1 Bina Tesis Yönetim Hizmetleri, 2 Temizlik Hizmetleri, 3 Özel Güvenlik Hizmetleri, 4 Teknik Bakım Hizmetleri, 5 Destek Hizmetler ve Organizasyon, 6Eğitim ve Gelişim Hizmetleri bulundurmakta

BTH yönetiminin sektörde iddialı oldukları görünüyor

Şirket politikalarındaki dikkat çekici satır ise; �Müşterilerimize Dünya standartlarında hizmet sunarak tercih edilen şirket olmak, ülke kaynağımızın yurt dışına çıkmasına engel olmaya katkı sağlamak� Şirketi web adresi BTH-Bina Tesis Hizmetleri A Temizlik irketi : Gvenlik irketi

BTH-Bina Tesis Hizmetleri AŞ Bünyesinde Temizlik Şirketi : Güvenlik Şirketi : Yönetim Şirketi bulunmaktadır

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com