![]() |
O Belge Neden Saklanıyor? |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() O Belge Neden Saklanıyor?O belge neden saklanıyor? ![]() ![]() Vefatının 70 ![]() ![]() ![]() Atatürk olmasaydı Hz ![]() AKP Eski Milletvekili Prof Dr ![]() " ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() KAZIM KARABEKİR'İN KIZI KONUŞTU Cumhuriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Mustafa Balbay, Kazım Karabekir'in kızı Timsal Karabekir ve Atatürk Araştırmaları Merkezi Eski Başkanı Mehmet Saray'ın konuk olduğu program gençlerin zaman zaman sertleşen söylemleri ve ilginç sorularıyla devam etti ![]() Kızı Timsal Karabekir, Kazım Karabekir ve Atatürk arasında yaşananları anlatıyor ![]() ![]() ![]() Kurtuluş mücadelesinin kaderini değiştiren cümle: "Emrinizdeyim Paşam!" Atatürk hakkında tutuklama emri çıktığında Erzurum'da bir konakta Rauf Orbay ile birlikte oturmakta olan Atatürk'e "Kazım Karabekir kuvvetleri ile geliyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İzmir Suikastı acı bir iftira İzmir Suikastı acı bir iftira ![]() ![]() Yani İzmir Suikastı suikast içinde suikasttır ![]() ![]() ![]() ![]() Babamı Atatürk'le görüştürmediler Dolmabahçe Dil Kurultayı'nda Atatürk diyor ki "Bana Kazım'ı getirin, barışmak istiyorum ![]() ![]() Daha sonra komaya girmeden Atatürk tekrar "Getirin Kazım'ı helalleşmek istiyorum ![]() ![]() ![]() Ablalarım o zaman babama "Gider miydin baba?" diye sorduklarında babam "Tabii giderdim, çünkü o Mustafa Kemal'di ![]() ![]() Biz aile olarak asla Mustafa Kemal'e kırgın değiliz, olamayız ![]() ![]() Timsal Karabekir'in diğer açıklamaları ise şöyle O dönem ceylan derisinde oturmadılar, borçları ödediler Osmanlı'nın küllerinden Türkiye Cumhuriyeti doğdu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Programda ekrana gelen çapıcı röportajlar ise Atatürk'n hayatının gizli bugüne dek çok fazla konuşulmayan bazı önemli noktalarını da gözler önüne serdi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : O Belge Neden Saklanıyor? |
![]() |
![]() |
#2 |
Kim O
|
![]() Cevap : O Belge Neden Saklanıyor?Demekki gizli bir belge açıklanmaması gerekiyordur insanlarımızda ne kadar meraklı Oysa ki Türk halkının Büyük Kurtarcısı'nı her yönüyle tanıma hakkı var ![]() Her yönüyle tanısınlar tamamda bazen gizli şeyler vardın onlarda kalsın yani herkezin sakladığı mutlaka vardır bunuda merek etmesinler o kadar herkezin özeline girilse iyi olur mu olmaz bunuda hoş görürler artık biraz anlayışlı olmak gerekir illa herşeyi bilmek gerekmiyor atamızı tanıyoruz ve sevgimiz yeter türk milletide biliyor saten konu için sağol şengül |
![]() |
![]() |
|