Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Nesil Bilinçlendirme Kampı - Gizli Tehlikeler & Tehditler > Güncel Haber Merkezi > Dünya

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
dönemi, galatasarayda, lucesu

'Galatasaray'da 2. Lucesu Dönemi'

Eski 11-12-2008   #1
sudenaz

'Galatasaray'da 2. Lucesu Dönemi'

12 Kasım 2008 04:58
Skibbe verilen her şansı geri tepti Alınanan kötü sonuçlara rağmen arkasında duruldu, FBahçe yenilgisi bardağı çağırdı Koltuk artık Lucescu'nun

FBahçe yenilgisi sonrası Skibbe'yi gözden çıkaran GSaray Başkanı Adnan Polat'ın, Rumen teknik adamla önceki gün telefonla görüştüğü ve her konuda anlaşma sağladığı ileri sürüldü Shakhtar Donetsk ile sözleşmesi önümüzdeki ay bitecek olan Lucescu'nun, devre arasını beklemeden aralıkta bile GSaray'ın başına geçmeye hazır olduğu öğrenildi
Luce tamam
Başarısız sonuçların ardından Skibbe'yi gözden çıkaran yönetimin, Lucescu'dan "gelirim" yanıtı aldığı öğrenildi
İstikrarsız sonuçlara imza atan Galatasaray'da yönetim, teknik direktör Michael Skibbe ile yolları ayırmaya hazırlanıyor Fenerbahçe yenilgisinin hemen ardından sarı-kırmızılı yönetimin, aralık ayında Shakhtar Donetsk ile sözleşmesi bitecek olan Mircea Lucescu'ya teklif götürdüğü öğrenildi Galatasaray'ın teklifini olumlu
karşılayan Rumen teknik adamın, yöneticilere "Gelirim" yanıtı aldığı belirtildi

FBAHÇE İŞİ YATTI

Gizlice yapılan telefon konuşmasında tecrübeli hoca Lucescu'nun, yöneticilere "Benim Türkiye'de ilk çalıştırmak istediğim takım her zaman Galatasaray olmuştur Orada çalışmak bana büyük gurur verir Fenerbahçe ile bir anlaşmam olmadı Birkaç kez teklif geldiği doğrudur Ama kabul etmedim" ifadelerini kullandığı öğrenildi - fotomaç

Alıntı Yaparak Cevapla

Cevap : 'Galatasaray'da 2. Lucesu Dönemi'

Eski 11-12-2008   #2
merve16

kabul etmezse etmesin çok da lazımdı sanki

Eski 11-12-2008   #3
sudenaz

oda etmiyor zaten cnm siz istesenizde=)
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 11-12-2008   #4
merve16

bizi istemeyeni biz HİÇ İSTEMEYİZ
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 11-12-2008   #5
sudenaz

ben bu lafa ancak gülerim=)=)
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com