![]() |
Forumu kızlar yönetseydi!! |
![]() |
![]() |
#1 |
musty1907
|
![]() Forumu kızlar yönetseydi!!forumu kızlar yönetseydi nolurdu? (: -------------------------------------------------------------------------------- -Şekerim şu konuyu kilitleyiver,ben tırnaklarımı törpülemeye gidiyorum ![]() -Forumun rengi böyle daha hoş oldu (cıyyak pembe ) -Hayatım bütün erkekleri banlatalımmı ne dersin ![]() -Bundan böyle forumun adı tatli-grils -artık smileyler kel olmayacak -bulusmalara erkek üyeleri istemiyorus ![]() ![]() -Erkek yöneticiler istemiyos -genel olarak konular diyet-spor makyaj ağırlıklı olurdu :::: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -aldatıldığınızı nasıl anlarsınız -akşam yemeğe ne pişirsek -kadının sesi, foruma kulak verin -zerda ablanıza derdinizi anlatın -Hangi renk oje kullanıyorsunuz? -Kac erkek aldattınız? -Hiç bir erkege tokat attınızmı ![]() :::: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() :tırnaklarımı törpülüyorum smileysi: :kilo mu aldım smileysi: :göz farım akmış smileysi: :pembe pancurlu bir evimiz olacaktı mileysi: :bütün erkekler aynı smileysi: :aldatıldım smileysi: :yaşasın kötülük smileysi: :ben farklıyım smileysi: :alışveriş yapan smileys:: |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
mesut
|
![]() allah korusun kızların heşeyi yapmay gücü yetseydi ne olurdu halimiz ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
bessraa
|
![]() Alıntı:
lütfen arkdaşlar yaniiii sorry pleasantry |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Gökçe
|
![]() ArkadaŞlar Kizlarin HerŞeyİ YapabİldİĞİnİ Sİzde Bİlİyorsunuz Ama Dİle Getİremİyorsunuz |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
tatia27
|
![]() kabul edin artık canım illa kendinizi böle avutmanıza gerek yok
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
tatia27
|
![]() Alıntı:
ne kadar hoş bi cvp olmuş matecim kutluyorum seni ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
|