![]() |
Başörtülü Kızın İbretlik Rüyası |
![]() |
![]() |
#1 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() Başörtülü Kızın İbretlik RüyasıGenç kızın son senesiydi okulun bitmesine bir sene kala başörtüsü yasağının polis nezaretinde uygulanmaya başlanmıştı ![]() ![]() Genç kız bu fetvalar ve aile baskısı karşısında başını açıp taviz veren kervanına katılan kızların gitmesiyle artık iyice yalnız kalmıştı, kendisi gibi direnen birkaç kız kalmıştı yanıbaşında ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() O gece rüyasında iki hakikat sineması görmüştü ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sizin hayır bildiklerinizde şer, şer bildiklerinizde hayır vardır diye haykırıyordu ![]() ![]() ![]() Bediüzzaman sünnet olan sarığı için başını verirken, ben farz olan örtüm için hayatımı versem azdır diyordu niçin okulu bıraktın diyenlere ![]() NOT:Bu hikaye gerçektir ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Başörtülü Kızın İbretlik Rüyası |
![]() |
![]() |
#2 |
haticee
|
![]() Cevap : Başörtülü Kızın İbretlik Rüyası"Ekmeksiz yaşarım ama hürriyetsiz asla" şimdi bunu gerçeklestirmek o kadar zor ki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]() Cevap : Başörtülü Kızın İbretlik Rüyasıben farz olan örtüm için hayatımı versem azdır keşke bizde böyle diyebilseydik ![]() ![]() ![]() allah razı olsun cnm ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
harbi
|
![]() Cevap : Başörtülü Kızın İbretlik Rüyasıçok güzeldi ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
mavilim
|
![]() Cevap : Başörtülü Kızın İbretlik Rüyasıtesekkürler arkadasımmm |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() Cevap : Başörtülü Kızın İbretlik Rüyasıilginz için tşkler arkadaşlar ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|