![]() |
'Hüzünlü Şarkımsın' |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
'Hüzünlü Şarkımsın'Geceydi sanki seni beklediğim her gün ![]() ![]() Bir ürkek gece kadar sessiz,karanlık ve sürgün ![]() Bu kalpteki ritimlerim sensiz bir ölü ![]() Bir an önce durmak isteyen saatin 'tik tak'ları gibi ![]() ![]() Yavaş ve bitkin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hem atmak istiyor delicesine Hem de durmak ve bir daha hiç atmamak ![]() ![]() Sana 'seni sevdiğimi' haykırdım geçen gece ![]() Ama sen duymadın ![]() Çünkü haykırdığım sen değildin; Bütün aşklara [bana bile] kilitli kalbin ![]() ![]() Mühürlenmişti yüreğin ![]() Ne beni duyabilirdi,ne de [sensiz] sana duyduğum hislerimi ![]() ![]() ![]() Yolu hazan bahçelerinden geçen,solan bir gülümsün ![]() Bestesini yapamadığım,sözlerini oluşturamadığım; 'Hüzünlü Şarkımsın' Öyle bir anda,öyle bir vurdun ki;kalbimin acısından çığlıklarımı duyamaz oldum ![]() Dünyam yıkıldı ![]() ![]() Seninle hayal kurduğum ama senin hiç gelmediğin dünyam ![]() ![]() ![]() Sözler yoktu artık,tek konuşan sana akan ve hiç durmayan gözyaşlarım ![]() ![]() ![]() Sen bilmedin ve bilmeyeceksin ![]() Gözlerin başkasını ararken,hayata bensiz bakacaksın ![]() ![]() Ağlayacaksın belki ![]() ![]() Ama benim için değil,kalbini kilitlediğin için ![]() Gelmesini beklediğin ama gelmeyen aşkın için ![]() Ben gözyaşlarımı dökerken sana Soğuk bir kış günü düşen yağamur taneleri dost olacak bana ![]() ![]() Ben senden beklerken uzanacak eli, Gelmeyeceksin ![]() ![]() ![]() Çünkü sen ona aitsin,yüreğindeki eşsiz sevgiye ![]() ![]() Zaten alışmıştım sensizliğe ![]() Değil bir gün ,bin yıl olsa dayanırım ![]() ![]() Yeter ki sen hep gülümse ![]() ![]() Sana derdim hep "Sen Benim Hüzünlü Şarkımsın" Hüzünleri ver bana Seni mutlu eden,yüzünü güldüren şarkılar kalsın sana ![]() ![]() Hazırlarken aşkın demini Gözyaşlarımdan su,ümitlerimden şeker olsun sana ![]() ![]() Ben sana istesemde gelemem ki Yar olamam ki asla ![]() BEKLEDİĞİM YOLLARIMSIN VARAMADIM HAYALLERDE GÖRDÜĞÜM SEVDİĞİMSİN YAR OLAMADIM RÜYALARIMIN TEK GERÇEĞİSİN SENSİZ UYUYAMADIM SEN,SEN,SEN 'HÜZÜNLÜ ŞARKIMSIN' YAZIPTA OKUYAMADI(ĞI)M ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tarih herşeyi anlatır 01 ![]() ![]() Bir zamanlar sevdiğimdin ![]() ![]() ![]() Bir zaman(lar) Her ne kadar hiç bilmemiş olsanda ![]() ![]() ![]() __________________
|