![]() |
Güler Misiniz? Ağlar Mısnız? |
![]() |
![]() |
#1 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() Güler Misiniz? Ağlar Mısnız?Adamın biri New York, Central Park'ta yürüyüş yaparken, aniden kuduz bir köpeğinin küçük bir kıza saldırdığını görür ![]() Koşar ve köpekle boğuşmaya başlar ![]() ![]() Ama küçük kızın da hayatını kurtarmıştır ![]() Son anda bu sahneyi gören polis nefes nefese olay yerine koşar ve adamın yanına gelir ![]() Sarılıp teşekkür etikten sonra 'Sen' der 'bir kahramansın, yarın bütün gazeteler seni yazacaklar ![]() Ve göreceksin başlık da şöyle olacak; Cesur New York'lu küçük kızın hayatını kurtardı ![]() Adam 'Ama ben New York'lu değilim!' der ![]() Polis 'Fark etmez, bu durumda gazeteler şunu yazacaklar; Cesur Amerikalı küçük kızın hayatını kurtardı'cevabını verir ![]() 'Ama ben Amerikalı da değilim' der adam artık şaşırarak ![]() Polis 'Ya, o halde nerelisin?' diye sorunca adam cevap verir; 'Ben Iraklıyım!' Polis adama başka bir şey söylemez ![]() Ama adam ertesi gün gazeteleri aldığında şöyle bir başlıkla karşılaşır; BİR MÜSLÜMAN, masum Amerikan köpeğini öldürdü ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|