![]() |
Cep telefonlarındaki koşullu iletme !!! |
![]() |
![]() |
#1 |
punisher
|
![]() Cep telefonlarındaki koşullu iletme !!!ÇOK ÖNEMLİ_CEP TELEFONLARINDAKİ KOŞULLU İLETME Her arama yaptığımda ekranımdaki 'aktif aramalar' yazısı benim de dikkatimi çekiyordu aslında ama durumun farkında değildim ![]() ![]() ![]() Demek bize sormadan arama aktarması komutu verilmiş ![]() ![]() ÇOK ÖNEMLİ!!!!! Lütfen Hemen Uygulayın ![]() ![]() ![]() Okuyacağınız yazı AVEA, TURKCELL ve VODAFON 'u karalama kampanyası değildir ![]() ![]() AVEA, TURKCELL VE VODAFON KULLANANLAR Telefonunuzdan hemen ##002# yi tuşlayın ve arayın ![]() iptal diye bir yazı gelecek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bunu AVEA, TURKCELL ve VODAFON kullanan herkese göndermenizi rica ediyorum ![]() ![]() Eğer aradığınız kişinin telefonu da telesekreter ayarli ise, dinlediğiniz 1 sn'lik 'aradığınız kişiye ulaşılamıyor' mesajı için de bir normal arama karşılığı ücretlendiriliyorsunuz !!! İşin garip olan kismi bu değil aslında ![]() ![]() Arkadaşınızı aradığınız ve ulaşamadınız mı? Hemen 1 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu olayı iptal ettirmek ise daha da komik; AVEA, TURKCELL ve VODAFONE'yi arıyorsunuz, durumu anlatıyorsunuz ![]() Lütfen tüm dostlarınıza iletin ![]() Halil MEMİŞ İçişleri Bakanlığı Kontrolörü DKBB Genel Sekreteri ![]() ![]() ![]() ![]() ---MİARGED--- NOT : Arkadaşlar ben denedim ve "tüm çağrı aktarmaları iptal edildi" diye bir yazı çıktı çekinilcek bişey yok yani eliniz titremesin :sm_cool:
![]() |
![]() |
Cevap : Cep telefonlarındaki koşullu iletme !!! |
![]() |
![]() |
#2 |
kezban
|
![]() Cevap : Cep telefonlarındaki koşullu iletme !!!denedim,izin vermedi
![]() |
![]() |
Cevap : Cep telefonlarındaki koşullu iletme !!! |