Olmaz Demeyin!! Ama Bu Kadar Da Tatlı Olunmaz Ki!! |
|
|
#1 |
|
gülgüzeli
|
Olmaz Demeyin!! Ama Bu Kadar Da Tatlı Olunmaz Ki!!![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
#2 |
|
rock_alltime
|
Cevap : Olmaz Demeyin!! Ama Bu Kadar Da Tatlı Olunmaz Ki!!Ayy ölen kusuma çook benziyo ![]() :'( Çok şekerler ya![]() ![]() Tşkler ![]() :)
|
|
Cevap : Olmaz Demeyin!! Ama Bu Kadar Da Tatlı Olunmaz Ki!! |
|
|
#3 |
|
gülgüzeli
|
Cevap : Olmaz Demeyin!! Ama Bu Kadar Da Tatlı Olunmaz Ki!!Ben teşekkür ederim canım ![]() Kuşun için üzüldüm:( Benimki ölmedi ama kaçtı:(
|
|
#4 |
|
rock_alltime
|
Cevap : Olmaz Demeyin!! Ama Bu Kadar Da Tatlı Olunmaz Ki!!Tsk ederim ![]() O daha acı olsa gerek![]() Snucta her an gelebilme ihtimali var![]() Beklemesi daha acıdır![]() :(
|
|
|
|
#5 |
|
gülgüzeli
|
Cevap : Olmaz Demeyin!! Ama Bu Kadar Da Tatlı Olunmaz Ki!!Kesinlikle daha acı Çünkü sürekli gözlerim arıyo![]() ![]() azda olsa bi umut işte:(
|
|
#6 |
|
rock_alltime
|
Cevap : Olmaz Demeyin!! Ama Bu Kadar Da Tatlı Olunmaz Ki!!O umudunuzun olması bile aslında iyi birsey ![]() O kadar özledim ki Bıcırığımı![]() Ailem Allah'tan ölüsünü göstermeden kaldrmıslar![]() :'( Kafesini bile ben kaldırmıstım![]() :'(
|
|
|
|
#7 |
|
gülgüzeli
|
Cevap : Olmaz Demeyin!! Ama Bu Kadar Da Tatlı Olunmaz Ki!!Seni çok iyi anlıya biliyorum canım bende çok özledim ![]() ![]() Ne zaman çekirdek görsem aklıma geliyo,hemen elime konar aşkım derdi ve tabii çekirdek için söylerdi:)
|
|
#8 |
|
rock_alltime
|
Cevap : Olmaz Demeyin!! Ama Bu Kadar Da Tatlı Olunmaz Ki!!Ayy kıyamamm ![]() Canım bnim ya![]() Neden çekirdeğe derse artık :D Getirene hiç bakmıyor :D İnanılmaz şeker varlıklar ya![]() Nedendir bilinmez alışamazdı![]() her elimize alışımızda elimizi mutlaka bikaç kez gagalardı![]() :D Hatta bir kere gümüş bir süs eşyasının içine koyduk![]() Kendiyle kavga etti resmen![]() :D
|
|
|
|
#9 |
|
|
Cevap : Olmaz Demeyin!! Ama Bu Kadar Da Tatlı Olunmaz Ki!!canlarım ikinizin adınada üzüldüm gerçekden kuşlarınızı çok özlemişsiniz anlaşılan inş en yakın zamanda kaçan kuşunu bulursun gülgüzeli![]() ![]() ![]() rockalltime sende inş ölen kuşunun yerine başka bir kuşu koyabilirsin![]() ![]() ![]() paylaşım için tşkler ![]() ![]()
|
|
|
|
#10 |
|
gülgüzeli
|
Cevap : Olmaz Demeyin!! Ama Bu Kadar Da Tatlı Olunmaz Ki!!:)) Çünkü beyfendi kendisi de çok severdi çekirdeği o yüzden aşkım aşkım derdi:)) Valla nerden açıldı bu konu ya şimdi özlemim daha bi arttı sanki:(
|
|
#11 | ||
|
rock_alltime
|
Cevap : Olmaz Demeyin!! Ama Bu Kadar Da Tatlı Olunmaz Ki!!Alıntı:
![]() Gerçekten çok ama çook kötü bi durum![]() Umarım sen yasamazsın![]() :) Bidaha alma cesareti gösteremem heralde![]() :(Alıntı:
![]() :)
|
||
|
|
|
#12 |
|
gülgüzeli
|
Cevap : Olmaz Demeyin!! Ama Bu Kadar Da Tatlı Olunmaz Ki!!canlarım ikinizin adınada üzüldüm gerçekden kuşlarınızı çok özlemişsiniz anlaşılan inş en yakın zamanda kaçan kuşunu bulursun gülgüzeli![]() ![]() ![]() Teşekkürler canım inşallah ![]() ![]() ![]() Ehehh bilerek açtım diyomuşum :D Tamam kapatalım yoksa bu akşam çıkamıcaz depresyondan ![]() :) :)) bence de kapatalım Eee ![]() :))
|
|
#13 |
|
rock_alltime
|
|
|
|
#14 |
|
gülgüzeli
|
Cevap : Olmaz Demeyin!! Ama Bu Kadar Da Tatlı Olunmaz Ki!!Kesinlikle katılıyorum iyiki de açılmış:)) Seninle sohbet keyifli bitanem
|
|
#15 |
|
rock_alltime
|
|
|
|