Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Bayanlara Özel > Güzellik & Bakım

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
güzellik, kardashian’in, sırları

Kim Kardashian’İn Güzellik Sırları

Eski 08-27-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kim Kardashian’İn Güzellik Sırları

Kim Kardashian Makyaj Sırları
Lekesiz teni ve uzun ipeksi saçları ve büyüleyici görünümü ile Kim Kardashian hayranlarına her zaman güzel görünmeye çabalıyor
Hollywood’un ünlü makyözlerinden biri olan Mario Dedivanovic Kim Kardashian ’ı anlatırken, “ Onun yüzü benim için bir ilham verici Makyaj ile ilgili Kim’in tercihlerini çok iyi biliyorum Kim Kardashian makyaj tekniklerine çok ilgi gösterdiği için çalıştığımız zaman ona bazı sırlarımı öğretiyorum Sonra da o bilgiyi kullanarak kendisinin de çok güzel makyaj yaptığını görmek hoşuma gidiyor
Mario Kim Kardashian ’ın yüzünün özelliğinden bahsederken, “ Kim’in güzel gözleri onun en büyük silahlarından biri Gözlerin doğru şekli, büyüklüğü ve en önemlisi mükemmel simetrisi her makyözun hayali” dedi
Kim Kardashian’ın makyaj sırlarına gelince; Mario beş temel kural sıralıyor;
1Güzel uyku,
2 Bol Su,
3 Maskarayı uygulamadan önce uygulayan Shu Uemura kirpik kıvırma aleti,
4 Yoğun göz makyajı;
5 Majyaj öncesi yüz için nemlendirici ve dudak için Peter Thomas Roth Matte kremi

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com