![]() |
Bekleyiş... !!! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bekleyiş... !!!gecenin bir yarısı ![]() gecelerin en karası ![]() ![]() yokluğun misali simsiyah heryer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() zamansız gelişini beklemek gibi, koskoca karanlığa bir sigara alevi ne der ![]() ![]() ![]() ![]() ama gelecek Sen''sen beklenmelisin, yakmalısın içimi cayır cayır et kopmalı yüreğimde etten halim beter olmalı en acı felaketten ![]() ![]() beni orman, sevdanı ateş eylemelisin ![]() muhtac olmalıyım bir damla suya, sonra serin okyanuslar gibi gelmelisin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() boğmalısın beni gözbebeklerinde, dudaklarının girdabında nefessiz kalmalıyım ![]() ölmeliyim tenime her dokunuşunda, bir dahaki dokunuşunda yeniden doğmalıyım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() gecenin bir yarısı, gecelerin en karası ![]() sen gelmişsin yangınıma, serin okyanuslar gibi tam bu anda durmalı işte saatler, zaman hep bu anda kalmalı kıyamet ilk gece için belki fazla ![]() ![]() ama dağlar dağlara kavuşmalı, yerle göğü bir eyleyen o hazla ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() terin terime karışmalı erimeli tenin tenimde avuçlarıma akmalısın kavurgan bir nehir gibi, bir iç deniz olmalısın yüreğimde ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() gözlerim uykuya yenik düşerse bana kızmalısın, onları oymalısın ![]() ![]() sökmelisin kalbimi kafesinden ruhumu bedenimden soymalısın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() tüketmişsek ne varsa geceye dair, tüketmişsek canımızda kanımızda ne varsa ömürlük bir dizinin ilk bölümü gibi bitmelisin ![]() ![]() ve soluksuz senaryolarla geri dönmek üzre, gitmelisin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|