Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aldı, benden, diyen, sevdim, yanımı

&Quot;Sevdim&Quot; Diyen Hep Bir Yanımı Aldı Benden.

Eski 08-26-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

&Quot;Sevdim&Quot; Diyen Hep Bir Yanımı Aldı Benden.

Sevdim diyen hep bir yanımı aldı bendenSevdim dedi ruhumu aldısevdim dedi beni aldı sevdimsevdim dedi gecelerimi,hecelerimi,düşüncelerimi aldıBen mevsimler boyu büyüyen emekler verdim karşımdakine,değerler verdim onlar benden beni aldısevdim dedi inandırdı zarar vermeyeceğineSevdim dedi inandım üzülmeyeceğime Ben sevdim deyince değer veriyordum,arıyordum,soruyordum,bekliyordumSevd i m demek kolay değildi ki anlasın bilsin istiyordum sevdim derken gülsün,

düşünsün,değerli olduğunu anlasın istiyordumSevdim diyordum gösteriyordum…

Öğrendim Acıların hep sevdim diyenlerden geldiğiniDeğer verdiklerimizin bir kelimeyle bizi sildikleriniKimsesizliğin koyu demli çayından içtiğimizi,beklerken öğrendim Öğrendim kimseyi benden daha önemli görmemem gerektiğini,geçte olsa öğrendimŞimdi gözümde yaşlar büyütüp gönlümde aflar büyütüp uğurluyorum hepsini Mezarları çoğalıyor içime gömülenlerinOkşuyorum yine de her taşını sevecenlikleGiden gitti deyip lanetlemiyorumBana bıraktıkları kederden dolayı hiçbirisini

Ağladım Değmezdi belki ama verdiğim emekler beklemeler,sevgiler tutamadı gözlerimiAğlattı beniElimdeki telefondan silemedimSildim desem de ismini…

Gönlümdeki yerini boşaltamadım,aldığım darbelere rağmenAğladım değmediğini bilsem de tutamadım kendimi ağladım…

En acısı Değersizliğimi hissettirenleri yine de umursadımYine de üzüldüm onların acı çektiğini duyuncaYine de uzandım ellerine dertleri oluncaYine de kıyamadım,yaralarımı kanatanlaraOkşadım kederlerini,okşadım değersizliğimle yüreklerini

En acısı mezarlarına güller bıraktım, sevdim deyip de gidenlerin…

Şimdi inanmak gelmiyor içimden

Kim sevdim dese,susuyor gözlerim,yüreğim en sevmiş olana bile tereddütler ekiyorum yüreğimdenŞimdi inanmak gelmiyor içimdenMasum iki bakış görsem birbirini seven şu gidecek diyorum,şimdi karşıma çıkıp haykırırsa bir yürek seviyorum

seni diye,dönüp bakmıyorumHayır kim sevebilir ki benim kadar siziBen sevdim diyorum sen oluyorum kendimi sana katarakSen sevdim diyorsun bende el olarak

Şimdi inanmıyorum Sevdim diyenden geliyor acılar, sancılar, umutsuz yarınlar…

Şimdi Diyorum ki sevdim diyen yıkıyorsa beni bu kadar sevmedim diyen ne yaparEnkazımı topladım bugünYaralı yüreğimi sarmaladım

Sevdim demişti canımın içi az önce uğurladım

Sevgili yolun açık olsun

Belki bir gün sende yorulursun

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com