![]() |
Profesor ve Öğrenci |
![]() |
![]() |
#1 |
GöKKuŞaĞı
![]() |
![]() Profesor ve ÖğrenciÜniversite yemekhanesine giren bir öğrenci tüm yerler dolu olduğundan gidip üniversite profesörünün oturduğu masaya oturmuş ![]() Profesör kaşlarını çatarak: "Öküzler ve kuşlar ayni masada oturamaz!" Öğrenci: "O zaman ben uçuyorum ![]() ![]() ![]() Profesor cevaba cok sinirlenmiş, sinavda ogrenciye takmış ve sınavının başarısız geçmesi için elinden geleni yapmış ![]() Yalnız sınavda öğrenci tüm soruları mükemmel bir şekilde cevaplamış ![]() Profesor öğrenciye: Sana son bir soru soracağım - demiş ![]() Yolda yürürken iki torba bulduğunu hayal et, birinde akıl var, diğerinde ise para var ![]() Hangi cuvalı alırsın? Öğrenci: "Para olan cuvalı seçerdim ![]() ![]() ![]() Profesör: "Ben akıl olan cuvalı seçerdim ![]() ![]() ![]() Öğrenci:"Normal! Kimde ne eksikse onu seçer ![]() ![]() ![]() Profesör çok sinirlenmiş, öğrencinin not defterini alip icine "Öküz" yazmis ![]() Öğrenci nota bakmadan odadan çıkmış ![]() Bir dakika sonra ogrenci kapiyi aralamış: "Sayın profesör, imzanızı atmışsınız, fakat notumu yazmayı unutmuşsunuz ![]()
![]() |
|